035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken bij Mout Hilversum?

Highlights van Mout Hilversum

Goed salaris
Gezellige collega’s & goede werksfeer
Ruimte om door te groeien
Flexibel werk

Vacatures van Mout

Shiftleader

Hilversum
 Foodhall Mout
Parttime, Fulltime
bespreekbaar

Leukste en hipste tent van Hilversum (MOUT dus!) zoekt nieuwe Shiftleader Horeca. Een echte aanpakker die het liefst morgen begint op deze geweldige plek waar het bier nog echt gebrouwen wordt. Liefde voor gebrouwen bier (en lekker eten) wordt dus gewaardeerd

Bekijk vacature

Sinds mei 2017 is MOUT niet meer weg te denken uit Hilversum. MOUT is de place to eat, to drink, to be, to work. Met +/- 70 gezellige collega’s bouw jij als horecatijger de beste sfeer. Binnen een onwijs enthousiast en hecht team creëren jullie een unieke werkplek. De sfeer die jullie neerzetten als team vloeit voort bij de gasten. Als horecatijger ben je een harde werker, stressbestendig, sociaal, spontaan en een tikkeltje gek. Tevens biedt MOUT de mogelijkheid om door te groeien, een dynamische werkplek, goed salaris, een flexibel rooster en niet te vergeten; het zelf gebrouwen biertje (na werktijd natuurlijk)

Meer over Mout Hilversum

Het is een unieke plek voor gezelligheid, smaken en verhalen. In de favoriet van Hilversum en omstreken is er voor ieder gezelschap een plekje vrij. Een plek om te genieten en keuzes te maken uit het brede assortiment gerechten van 7 keukens met ieder een totaal ander thema. Vergeet hierbij niet de zelf gebrouwen biertjes.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00