035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken bij Tegeldepot?

Highlights van Tegeldepot

Z
De nummer 1 specialist in badkamers en tegels van Nederland
Een ruim sanitair assortiment tegen lage prijzen
Een snelgroeiend bedrijf
Kwalitatieve producten voor elk budget

Vacatures van Tegeldepot

Magazijn medewerker

Zeewolde
 Tegeldepot
Fulltime
1.750,- a 1.900,-

Steek jij graag je handen uit je mouwen en vindt jij het geen probleem om lichamelijk werk te verrichten? Het Tegeldepot filiaal in Zeewolde zoekt een medewerker voor het magazijn, afdeling retouren. Ben jij fulltime beschikbaar en wil jij aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Service medewerker gezocht

Zeewolde
 Tegeldepot
Parttime, Fulltime
1.750,- a 2.250,-

Zin om te werken bij een succesvol en dynamisch bedrijf? Dat komt goed uit want voor Tegeldepot zijn wij per direct op zoek naar een Service medewerker!

Ben jij 32 tot 40 uur per week beschikbaar, woon je in de buurt van Zeewolde en snap je wat het verschil is tussen automatische piloot en klantvriendelijkheid?

Lees dan vooral verder!

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker Showroom

Zeewolde
 Tegeldepot
Parttime, Fulltime
1.800,- a 2.300,-

Hilversum, Huizen, Almere, Lelystad, Dronten, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort of regio Zeewolde opgelet! Tegeldepot heeft een vacature beschikbaar. Ben jij een geboren verkoper en ben jij toe aan de volgende stap in je carriere? Zoek dan niet verder, want Tegeldepot is op zoek naar jou!

Lees snel verder om te bekijken of jij de nieuwe aanwinst voor Tegeldepot bent!

Bekijk vacature

Werken bij Tegeldepot

Ondanks dat Telgeldepot in de afgelopen 12 jaar al explosief gegroeid is, zitten ze niet stil. Tegeldepot is ambitieus en zoekt daarom ook ambitieuze werknemers. Ze hebben tal van doorgroeimogelijkheden en er is een prettige informele werksfeer. Je kunt jezelf zijn bij Tegeldepot en jouw mening telt. Het nemen van initiatief wordt absoluut gewaardeerd en maakt jou onderdeel van het team.

Het team van Tegeldepot is zeer veelzijdig. Van jong tot oud, van man tot vrouw. Het team bestaat uit een leuke mix! Iedereen is welkom bij Tegeldepot, zolang je maar gemotiveerd bent!

Als je een werknemer van Tegeldepot zou vragen naar hun ervaringen op de werkvloer, zal je te horen krijgen dat er een prettige werksfeer hangt. Er hangt een echt teamgevoel, waarin ieder van elkaar kan leren.

Ook wordt er voor elke afdeling een budget en tijd vrijgemaakt om leuke dingen te doen. Zo heeft het magazijn elke woensdag pizza dag en doet het showroom team elk zaterdagmiddag een gezamenlijke borrel. Het werken bij Tegeldepot moet leuk en gezellig zijn.

Tegeldepot vindt het ook erg belangrijk om te investeren in jouw toekomst. Ze gaan graag een commitment met je aan voor een langere tijd.

Je hebt geen rompslomp met bonussen of commissies. Je krijgt gewoon een goed salaris en een reiskostenvergoeding.

Je motivatie om bij Tegeldepot te komen werken is belangrijker dan je werkervaring.

OVER TEGELDEPOT

Tegeldepot is in 2008 opgericht en anno 2020 zijn ze een van de grootste winkels van Nederland. Tegels, accessoires, complete badkamers of toiletten. Tegeldepot heeft alles onder 1 dak, waardoor je altijd kunt slagen, met elk budget.

De hoofdvestiging zit in Zeewolde, maar ze hebben ook nog een vestiging in Meppel.

Daarnaast zijn ze ook online actief. Tegeldepot is het eerste bedrijf in de sanitair branche die de krachten van online en offline heeft gebundeld. Dit heeft er mede aan bijgedragen dat ze zo gegroeid zijn en nog steeds groeien. Het mooie van Tegeldepot is dat de prijzen die vermeld worden, hetzelfde online als offline zijn. Zo weet je gelijk wat de prijzen zijn en kom je nooit voor verassingen te staan. What you see, is what you get is het motto van Tegeldepot.

Werken bij Tegeldepot, betekent ook een mooie toekomst opbouwen.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00