Werken bij Tegeldepot?

Highlights Tegeldepot

Vele doorgroeimogelijkheden
Supergezellig team
Een snelgroeiend bedrijf
Flexibel in te delen werkdagen

Tegeldepot

Om te werken bij Tegeldepot is kennis van sanitair of eventuele ervaring in een bouwmarkt mooi meegenomen, maar natuurlijk niet verplicht. Alles draait om motivatie, service en kwaliteit. Jij kan met jouw enthousiasme, doelgerichte karakter en daadkracht het verschil maken.

Werken bij Tegeldepot

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Zeewolde of Meppel? Dan ben jij bij Tegeldepot aan het juiste adres!

Tegeldepot groeit ontzettend hard en dat betekent dat er vele kansen voor je klaarliggen. Zowel fulltime, parttime en als bijbaan kan jij aan de slag! Ook biedt Tegeldepot mooie stageplekken op het gebied van commercieel medewerker, verkoper en logistiek medewerker.

Tegeldepot is ontzettend ambitieus en houdt absoluut niet van stilzitten. Hierdoor zoeken zij versterking en bieden zij jouw ambities ook graag een kans. Waar groei is, zijn tal van mogelijkheden voor jou. Goed talent behoudt Tegeldepot dan ook graag.

Vacatures van Tegeldepot

Klantenservice Medewerker

Zeewolde
 Tegeldepot
Parttime, Fulltime
1900,- tot 2050,- p/m

Een glimlach kan jij toveren, een oplossing kan jij vinden en klanttevredenheid is jouw grote succes. Maak jij daarnaast graag een ander blij en word jij enthousiast van een ander helpen? Lees snel verder, want deze functie op de serviceafdeling van Tegeldepot heeft het allemaal!

Medewerker Klantcontact bij Tegeldepot

Zeewolde
 Tegeldepot
Parttime, Fulltime
1.900,- a 2.050,-

Je hoeft niet in Zeewolde te wonen, als je wilt werken bij Tegeldepot. Ook als je in Amsterdam, Almere, Utrecht, Amersfoort of elders in de regio woont, ben je van harte welkom. Als jij parttime/fulltime beschikbaar bent en ook nog eens klantgericht te werk gaat, dan is de vacature van medewerker klantcontact wellicht op jouw lijf geschreven.

Het team van Tegeldepot

Bij Tegeldepot kun je altijd jezelf zijn, jouw mening telt! Het nemen van initiatief wordt absoluut gewaardeerd, dit maakt je onderdeel van het team. Naast het harde werken heb je supergezellige collega’s waar je lol mee kan maken en waar een prettige informele werksfeer is.

Ook wordt er voor elke afdeling budget en tijd vrijgemaakt om leuke dingen te doen. Zo heeft het magazijn elke woensdag pizza dag en doet het showroom team elk zaterdagmiddag een gezamenlijke borrel. Het werken bij Tegeldepot moet leuk en gezellig zijn.

Het team bestaat uit een leuke mix! Van jong tot oud, van man tot vrouw. Iedereen is welkom bij Tegeldepot, zolang je maar gemotiveerd bent!

Meer over Tegeldepot

Tegeldepot is in 2008 opgericht en momenteel zijn ze een van de grootste winkels van Nederland. Tegels, accessoires, complete badkamers of toiletten. Tegeldepot heeft alles onder 1 dak, waardoor je altijd kunt slagen, met elk budget.

De hoofdvestiging zit in Zeewolde, maar ze hebben ook nog een vestiging in Meppel.

Daarnaast zijn ze ook online actief. Tegeldepot is het eerste bedrijf die de krachten van online en offline heeft gebundeld. Dit heeft er mede aan bijgedragen dat ze zo gegroeid zijn en nog steeds groeien. Het mooie van Tegeldepot is dat de prijzen die vermeld worden, hetzelfde online als offline zijn. Zo weet de klant altijd wat de prijzen zijn en komt niemand voor verassingen te staan. Kwaliteit tegen bodemprijzen en What you see, is what you get is het motto van Tegeldepot!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00