Werken bij TotalEnergies?

Highlights TotalEnergies

Bovengemiddeld salaris
Leuke bonussen!
Flexibele werkdagen & tijden
Vele doorgroeimogelijkheden
Opleidingen & trainingen die jij gratis kan volgen

TotalEnergies

Om te werken bij TotalEnergies heb je niet altijd een diploma of werkervaring in de branche nodig. Heb je dit al wel, dan is dit mooi meegenomen. Dan kunnen zij vast en zeker van jou leren! Maar heb je dit niet, dan is dat ook helemaal niet erg. TotalEnergies vindt je motivatie belangrijker dan je opleiding en werkervaring.

Werken bij TotalEnergies

Zoek je een bijbaan omdat je bijvoorbeeld nog studeert, dan kan dat. Jij kunt aan de slag als weekendhulp. Ben je tijdens vakanties meer uren beschikbaar, dan kun je meer werken.

Mocht je op zoek zijn naar een parttimebaan of een fulltimebaan, dan kan dat uiteraard ook. TotalEnergies heeft ruim 400 bestemmingstations in Nederland, waardoor er vast ook een in jouw omgeving zit. Bij TotalEnergies zijn gemotiveerde verkoopmedewerkers altijd welkom, maar dat is niet de enige functie die je bij TotalEnergies kunt vervullen. Vele locaties hebben ook een Bakkerij en Carwash, waar mooie uitdagingen zoals Bakery medewerker of Carwash medewerker voor je klaar staan. Als laatste mogen we natuurlijk niet de Stationsmanager en de vele doorgroeimogelijkheden op het hoofdkantoor niet vergeten.

Mocht je nog geen rijbewijs en eigen vervoer hebben, kijk dan wel even van tevoren of de locatie niet langs een snelweg zit, anders kan het zijn dat je er niet kunt komen.

Vacatures van Total Energies

Verkoopmedewerker

Bodegraven
 TotalEnergies
Parttime, Fulltime
10,34 tot 12,38 p/u

Red Bull geeft je vleugels? Bij de MotoGP geeft TotalEnergies vleugels aan de motoren van het KTM Red Bull Tech team. TotalEnergies investeert niet alleen graag in de motorsport, maar ook in hun eigen medewerkers. Als jouw prestaties er niet om liegen, dan kan jij nog heel lang bij TotalEnergies blijven werken. Als verkoopmedewerker wil je toch onderdeel zijn van zo’n bedrijf.

Wil je weten wat jij in huis moet hebben om als verkoopmedewerker in Bodegraven aan de slag te kunnen? Lees snel verder, dan weet jij wat voor soort ‘Red Bull’ jij mee moet brengen en wat TotalEnergies jou ervoor teruggeeft.

Bakkerij Medewerker

Ede
 TotalEnergies
Parttime, Bijbaan, Fulltime
10,34 tot 12,38 p/u

Ben jij iemand die wel brood ziet in de functie van Bakkerij medewerker bij TotalEnergies? Dat komt dan goed uit, want je kunt 24 tot 38 uur per week aan de slag gaan in het filiaal in Ede! Wil jij weten welke kwaliteiten jij broodnodig hebt voor deze functie en wat je daarvoor terugkrijgt, lees dan snel verder!

Verkoopmedewerker pompstation

Woudenberg
 TotalEnergies
Parttime
10,34 tot 12,38 p/u

Hebben wij je al vertelt dat TotalEnergies heel graag investeert in hun werknemers? Trainingen, opleidingen, personeelsfeesten en bonussen? Niets is hun te gek om hun medewerkers blij en gemotiveerd te houden. TotalEnergies weet heel goed dat je niet kunt groeien zonder medewerkers en the road to succes leg je dan ook samen af.

BIJBAAN

Verkoopmedewerker weekend

Amersfoort
 TotalEnergies
Parttime, Bijbaan
10,34 tot 12,38 p/u

Wij zoeken voor de weekenden een verkoopmedewerker in Amersfoort. Voor naast je studie of als baan erbij. Er is altijd wel een reden om bij TotalEnergies aan de slag te gaan als weekendhulp in Amersfoort. Wil jij weten wat er nodig is om te mogen werken bij een organisatie die graag wilt investeren in hun medewerkers? Lees dan snel verder.

Verkoper Tankstation

Nieuwegein
 TotalEnergies
Parttime, Bijbaan
10,34 tot 12,38 p/u

Wist je dat het ontstaan van een vlinder een heel indrukwekkend proces is. Het diertje ontpopt zich van een rups naar een prachtige vlinder. Hier gaat een heel proces aan vooraf, maar het uiteindelijke resultaat mag er dan ook wezen. De rups maakt een hele transformatie door, waarna een vlinder ontstaat.

Heb jij ambities om van een rups door te groeien naar een vlinder binnen TotalEnergies? Lees dan snel verder hoe jij snel aan de slag kan gaan als verkoper tankstation in Nieuwegein.

Carwash Medewerker

Heerlen
 TotalEnergies
Parttime, Bijbaan
10,34 tot 12,38 p/u

Elke autoliefhebber heeft een nachtmerrie: een vieze auto! Niets kan op tegen een net gewassen en blinkende auto. TotalEnergies vindt service en blije klanten erg belangrijk. De carwash medewerker in Heerlen heeft dan een hele makkelijke taak, want een schone auto zorgt voor een instant blijdschap bij de klant. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Lees dan snel verder om te ontdekken of jij blij gaat worden van TotalEnergies en zij van jou!

TotalEnergies, De werkgever met een goud hart!

TotalEnergies biedt tal van trainingen aan om hun medewerkers nog beter te maken in het hetgeen wat ze al kunnen, maar ook om nieuwe dingen erbij te leren. Stilstaan in je carrière wordt op een gegeven moment ook saai, toch? Daarnaast waarderen ze ook ambitieuze medewerkers. Daarom kun je een individuele bonus verdienen als jij de beste medewerker bent, maar als je als team het beste scoort, dan staat daar natuurlijk ook een teambonus tegenover! En mocht je die bonus nog niet voldoende vinden, maar wil je graag doorgroeien binnen TotalEnergies, dan zijn er ook diverse opleidingen beschikbaar die je gratis kunt volgen.

Meer over TotalEnergies:

TotalEnergies is in 1924 gestart onder de naam Compagnie Française des Pétroles. Sindsdien hebben ze twee fusies doorgemaakt, waardoor ook de naam werd gewijzigd in Total en sinds 2021 gaan ze verder onder de naam TotalEnergies. Anno nu groeien ze nog steeds en behoren ze tegenwoordig bij de top 4 van de grootste energiemaatschappijen ter wereld. En hoe doen ze dit? Met behulp van hun medewerkers natuurlijk. Dat heeft TotalEnergies goed begrepen. Daarom vinden ze investeren in de hun medemerkers zeer belangrijk. Zij zijn namelijk van mening dat je goede werknemers moet behouden. Ook hebben zij een award voor ‘Werkgever met gouden hart’ gewonnen, omdat TotalEnergies ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt aan een baan!

Naast de fossiele brandstoffen, investeert TotalEnergies ook in schonere energie, zoals waterstof, elektriciteit en groengas en daar houdt het niet op. In hun onderzoekscentra blijven ze continu werken aan nieuwe producten.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00