Ideale studenten bijbaan: Parttime bijbaan in Groningen

Groningen staat bekend om de Grote Markt, de Martini Toren en niet te vergeten als grote studentenstad. Gelukkig heeft Working RebelZ hier dan ook volop studenten werk voor jou. Zoek jij een parttime bijbaan? Bekijk dan nu de studenten bijbanen van Working RebelZ. En twijfel je nu of je überhaupt wel tijd hebt voor een parttime bijbaan? Bij WorkingrebelZ kunnen wij je garanderen dat er studenten bijbanen zijn die nog wel in jou drukke leven passen!

Bijbaan voor studenten in Groningen

Hou jij van gezelligheid, drankjes, mensen en ben jij een echt avond/nacht mens? Als barmedewerker kan je aan de slag  gaan bij de leukste restaurants en clubs in Groningen. Achter de bar staan bij de Drie Gezusters of in Club Kokomo? Of sta jij liever met je grote glimlach op het Eurosonic Noorderslag om drankjes te verkopen. Een studenten bijbaan hoeft niet zo saai te zijn als je van te voren dacht. Jouw bijbaantje kan een stuk interessanter worden door vacatures voor een bijbaan via Working RebelZ te zoeken. Denk jij nu “ik zoek een bijbaan?”. Klik dan op vacatures en zoek direct jouw studenten bijbaan. Ook voor serieuzere bijbaantjes voor studenten is Working RebelZ de plek voor jouw studenten baan.

Studenten werk: goed voor je ervaring

Uiteraard heb jij als student geld nodig om te wonen, te eten, te stappen en te studeren. Maar jouw studentenbijbaan heeft nog veel meer voordelen. Je kan namelijk gigantisch veel ervaring opdoen bij jouw studentenbijbaan. Welke bijbaan voor studenten je ook kiest, je start direct met bouwen aan je C.V. Ben jij al bezig met de toekomstige vacatures waarop je gaat solliciteren na je studie? Bij Working RebelZ kan je al de contacten opdoen voor na je studie.

Leuke bijbanen

Ben je nog niet helemaal overtuigd over de parttime bijbanen die hierboven staan geschreven? Gelukkig is dit niet het enige studentenwerk wat je kan doen in Groningen. Neem eens een kijkje op onze website. Hier vind je nog veel meer studentenvacatures. Er zitten zeker weten wel bijbanen tussen die precies matchen met jou interesses.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00