035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Bijbaan » Parttime bijbaan in Eindhoven: Studentenwerk

Parttime bijbaan in Eindhoven: Studentenwerk

02-12-2017 | Bijbaan, Werknemers

Studenten in Eindhoven opgelet! Wil jij niet meer van stufi naar stufi leven? Working RebelZ heeft de gaafste studenten jobs voor jou. Op welke parttime bijbaan in Eindhoven ga jij solliciteren? Start direct met het werken aan jouw toekomst en bouw een ijzersterk C.V. op tijdens jouw parttime bijbaan in Eindhoven.

Working RebelZ heeft jouw parttime bijbaan in Eindhoven!

Working RebelZ heeft een groot aanbod van studenten vacatures. Jouw studenten bijbaan hebben wij ook zeker weten. Een parttime bijbaan in Eindhoven heb jij zo gevonden tussen de studenten vacatures van Working RebelZ. De studenten vacatures van Working RebelZ zijn de perfecte start van jouw carrière. Het studentenwerk van Working RebelZ is vaak aansluitend op jouw studie waardoor jij direct werkervaring op doet in jouw branche. Een ijzersterk begin van jouw carriere.

Voor welk studentenwerk kies jij?

Nu is de vraag.. wat voor parttime bijbaan in Eindhoven wil jij? De keuze in studenten jobs is reuze bij Working RebelZ We lichten 3 studenten vacatures uit die jouw C.V. ijzersterk gaan maken.

Studentenwerk nr. 1: Promotiewerk

Promotiewerk is de sociaalste studenten bijbaan die er is! Daarnaast is dit studentenwerk ook nog eens flexibel. Sta je de ene dag samples uit te delen voor Persil, werk je de volgende dag op de campagne van Jeep. Wil jij tijdens jouw studentenwerk met de mooiste merken in aanraking komen? Solliciteer dan nu op de studenten vacatures promotiewerk. Jouw C.V. en werkervaring krijgen straks een boost met deze sociale parttime bijbaan in Eindhoven.

Studentenwerk nr. 2 : Horecawerk

In de studenten bijbaan van horecamedewerker leer je hard werken en meerdere dingen tegelijkertijd te kunnen. Tafel 5 wil nog extra mayonaise en bij tafel 3 viel net een vork op de grond. Jouw scherpe oog zorgt dat jij direct opvalt bij jouw studenten bijbaan. Dit studentenwerk kan zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts zijn. Bekijk nu direct de studenten vacatures horeca. Dan kan die horeca parttime bijbaan in Eindhoven snel van jou zijn!

Studentenwerk nr. 3 : Office manager

Voor de studenten bijbaan als officemanager dien jij een duizendpoot te zijn. Jij regelt alle kleine dingen die het werk van anderen makkelijker maken. Brengt deze studentenbaan een glimlach op jouw gezicht? Dan is de parttime bijbaan in Eindhoven als office manager interessant voor jou! Deze duizendpoot studenten vacatures gaan jou een berg aan projectmanagement ervaring geven.

Zijn dit niet de studenten jobs die jij wilt? Working RebelZ heeft nog veel meer studenten vacatures. Bekijk deze direct hier.

Recente vacatures

TOP JOB

Commercieel Medewerker in de buitendienst

Huizen
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.200,- p/m

VodafoneZiggo krijgt geen genoeg van al die leuke, spontane collega’s. Daarom zijn ze op zoek naar meer! Ben jij ook zo lekker spontaan, enthousiast en houd je wel van een praatje? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature

NIEUW

Vertegenwoordiger Buitendienst

Rotterdam
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

VodafoneZiggo heeft zulke leuke collega’s, maar is bezig met uitbreiding! Ben jij ook energiek, lekker spontaan en houd je af een toe van een grapje? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature

TOP JOB

Medewerker Klantenservice

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
12,- p/u

Vind jij het leuk om met mensen in contact te zijn, heb je een vlotte babbel en is advies geven écht jouw ding? Kom dan werken bij Stern! Lees snel verder.

Bekijk vacature

TOP JOB

Verkoopadviseur Ziggo Zakelijk

Tilburg
 Stream-online
Parttime, Fulltime
2.030,- + Bonus

Heb jij een vlotte babbel, leuke glimlach en je hartje klopt voor verkopen? Dan is dit DE baan voor jou, lees snel verder!

Bekijk vacature

Accountmanager telecom Door to Door

Breda
 Stream-online
Parttime, Fulltime
2.030,- + Bonus

Jij hebt veel praatjes en kan producten verkopen als de beste! Ben jij dit? Dan hebben we een superleuke baan voor jou! Lees snel verder voordat het te laat is!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00