035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Bijbaan » Parttime bijbaan in Eindhoven: Studentenwerk

Parttime bijbaan in Eindhoven: Studentenwerk

02-12-2017 | Bijbaan, Werknemers

Studenten in Eindhoven opgelet! Wil jij niet meer van stufi naar stufi leven? Working RebelZ heeft de gaafste studenten jobs voor jou. Op welke parttime bijbaan in Eindhoven ga jij solliciteren? Start direct met het werken aan jouw toekomst en bouw een ijzersterk C.V. op tijdens jouw parttime bijbaan in Eindhoven.

Working RebelZ heeft jouw parttime bijbaan in Eindhoven!

Working RebelZ heeft een groot aanbod van studenten vacatures. Jouw studenten bijbaan hebben wij ook zeker weten. Een parttime bijbaan in Eindhoven heb jij zo gevonden tussen de studenten vacatures van Working RebelZ. De studenten vacatures van Working RebelZ zijn de perfecte start van jouw carrière. Het studentenwerk van Working RebelZ is vaak aansluitend op jouw studie waardoor jij direct werkervaring op doet in jouw branche. Een ijzersterk begin van jouw carriere.

Voor welk studentenwerk kies jij?

Nu is de vraag.. wat voor parttime bijbaan in Eindhoven wil jij? De keuze in studenten jobs is reuze bij Working RebelZ We lichten 3 studenten vacatures uit die jouw C.V. ijzersterk gaan maken.

Studentenwerk nr. 1: Promotiewerk

Promotiewerk is de sociaalste studenten bijbaan die er is! Daarnaast is dit studentenwerk ook nog eens flexibel. Sta je de ene dag samples uit te delen voor Persil, werk je de volgende dag op de campagne van Jeep. Wil jij tijdens jouw studentenwerk met de mooiste merken in aanraking komen? Solliciteer dan nu op de studenten vacatures promotiewerk. Jouw C.V. en werkervaring krijgen straks een boost met deze sociale parttime bijbaan in Eindhoven.

Studentenwerk nr. 2 : Horecawerk

In de studenten bijbaan van horecamedewerker leer je hard werken en meerdere dingen tegelijkertijd te kunnen. Tafel 5 wil nog extra mayonaise en bij tafel 3 viel net een vork op de grond. Jouw scherpe oog zorgt dat jij direct opvalt bij jouw studenten bijbaan. Dit studentenwerk kan zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts zijn. Bekijk nu direct de studenten vacatures horeca. Dan kan die horeca parttime bijbaan in Eindhoven snel van jou zijn!

Studentenwerk nr. 3 : Office manager

Voor de studenten bijbaan als officemanager dien jij een duizendpoot te zijn. Jij regelt alle kleine dingen die het werk van anderen makkelijker maken. Brengt deze studentenbaan een glimlach op jouw gezicht? Dan is de parttime bijbaan in Eindhoven als office manager interessant voor jou! Deze duizendpoot studenten vacatures gaan jou een berg aan projectmanagement ervaring geven.

Zijn dit niet de studenten jobs die jij wilt? Working RebelZ heeft nog veel meer studenten vacatures. Bekijk deze direct hier.

Recente vacatures

TOP JOB

Sales adviseur zakelijke markt

Utrecht
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Ben jij fulltime beschikbaar, beschik jij over uitmuntende sales skills en hou je van een uitdagende baan? Dat is mooi want voor Vodafone Ziggo Zakelijk zoeken wij een sales adviseur voor de zakelijke markt rondom Utrecht!

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker lifestyle

Spijkenisse
 KiK
Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Heb jij altijd al in de Retail branche willen werken en heb je ook nog tijd over in de week? Dat komt goed uit, want het filiaal van Kik in Spijkenisse zoekt een verkoopmedewerker lifestyle voor 10 uur in de week.
Lees snel verder!

Bekijk vacature

Verkoper in de retail

Zandvoort
 KiK
Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Het filiaal van Kik in Zandvoort zoekt een verkoper in de retail voor 10 uur per week. Word jij de nieuwe collega en heb jij alles in huis wat kik nodig heeft? Lees snel verder en kom erachter of je een match met Kik bent!

Bekijk vacature

Influencer gezocht

Hilversum
 Dutch Moving Media
Tijdelijk, Freelance, Bijbaan
Vergoeding per post

Het leukste (online) activatie bureau van Nederland zoekt Influencers om onze doelgroep, en die van onze klanten ook online te activeren….. Help us out!?

Heb jij een achterban van minimaal 5.000 volgers en weet jij hoe jij hen triggert met vette posts, kekke foto’s en story’s om over naar huis te posten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Bekijk vacature

Winkelmedewerker Arnhem

Arnhem
 KiK
Parttime, Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Ben jij flexibel inzetbaar voor 16 uur per week. Woon jij ook nog eens in (de buurt van) Arnhem en heb jij een passie voor kleding? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Kik Arnhem zoekt een nieuwe winkelmedewerker.

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00