035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Bijbaan » Parttime bijbaan in Eindhoven: Studentenwerk

Parttime bijbaan in Eindhoven: Studentenwerk

02-12-2017 | Bijbaan, Werknemers

Studenten in Eindhoven opgelet! Wil jij niet meer van stufi naar stufi leven? Working RebelZ heeft de gaafste studenten jobs voor jou. Op welke parttime bijbaan in Eindhoven ga jij solliciteren? Start direct met het werken aan jouw toekomst en bouw een ijzersterk C.V. op tijdens jouw parttime bijbaan in Eindhoven.

Working RebelZ heeft jouw parttime bijbaan in Eindhoven!

Working RebelZ heeft een groot aanbod van studenten vacatures. Jouw studenten bijbaan hebben wij ook zeker weten. Een parttime bijbaan in Eindhoven heb jij zo gevonden tussen de studenten vacatures van Working RebelZ. De studenten vacatures van Working RebelZ zijn de perfecte start van jouw carrière. Het studentenwerk van Working RebelZ is vaak aansluitend op jouw studie waardoor jij direct werkervaring op doet in jouw branche. Een ijzersterk begin van jouw carriere.

Voor welk studentenwerk kies jij?

Nu is de vraag.. wat voor parttime bijbaan in Eindhoven wil jij? De keuze in studenten jobs is reuze bij Working RebelZ We lichten 3 studenten vacatures uit die jouw C.V. ijzersterk gaan maken.

Studentenwerk nr. 1: Promotiewerk

Promotiewerk is de sociaalste studenten bijbaan die er is! Daarnaast is dit studentenwerk ook nog eens flexibel. Sta je de ene dag samples uit te delen voor Persil, werk je de volgende dag op de campagne van Jeep. Wil jij tijdens jouw studentenwerk met de mooiste merken in aanraking komen? Solliciteer dan nu op de studenten vacatures promotiewerk. Jouw C.V. en werkervaring krijgen straks een boost met deze sociale parttime bijbaan in Eindhoven.

Studentenwerk nr. 2 : Horecawerk

In de studenten bijbaan van horecamedewerker leer je hard werken en meerdere dingen tegelijkertijd te kunnen. Tafel 5 wil nog extra mayonaise en bij tafel 3 viel net een vork op de grond. Jouw scherpe oog zorgt dat jij direct opvalt bij jouw studenten bijbaan. Dit studentenwerk kan zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts zijn. Bekijk nu direct de studenten vacatures horeca. Dan kan die horeca parttime bijbaan in Eindhoven snel van jou zijn!

Studentenwerk nr. 3 : Office manager

Voor de studenten bijbaan als officemanager dien jij een duizendpoot te zijn. Jij regelt alle kleine dingen die het werk van anderen makkelijker maken. Brengt deze studentenbaan een glimlach op jouw gezicht? Dan is de parttime bijbaan in Eindhoven als office manager interessant voor jou! Deze duizendpoot studenten vacatures gaan jou een berg aan projectmanagement ervaring geven.

Zijn dit niet de studenten jobs die jij wilt? Working RebelZ heeft nog veel meer studenten vacatures. Bekijk deze direct hier.

Recente vacatures

TOP JOB

Wordt klantenservice medewerker bij Stern

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
2.080,- p/m

Stern is aan het uitbreiden! Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe klantenservice medewerker voor hun klantcontact center in Amsterdam! Wil jij onderdeel worden van dit gezellige team, lees dan snel verder!

Bekijk vacature

NIEUW

Verkoper in de buitendienst

Utrecht
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Houd je van een praatje en ben je opzoek naar een leuke baan? Lees dan snel verder! VodafoneZiggo is opzoek naar enthousiaste verkopers die 40 uur per week beschikbaar zijn.

Bekijk vacature

TOP JOB

Medewerker Sales Adviseur

Utrecht
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

VodafoneZiggo breidt uit. Van Utrecht, tot aan Gelderland en Zuid-Holland. Overal kan jij aan de slag. Heb jij een vlotte babbel en houd je van een uitdaging? Dan zoeken we jou!

Bekijk vacature

Verkoper Telecom deur tot deur

Utrecht
 Working RebelZ
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Wij zijn voor een grote telecom aanbieder op zoek naar een telecom verkoper deur tot deur. Ben jij fulltime beschikbaar. Ben jij ambitieus, doelgericht en beschik jij over tomeloze energie om elke dag weer die sales te schrijven? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

Medewerker Sales

Utrecht
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Ben jij enthousiast en commercieel ingesteld? Dan is VodafoneZiggo op zoek naar jou!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00