Parttime bijbaan in Haarlem: Jouw nieuwe studenten bijbaan?

Woon je in Haarlem en omgeving en zoek je een studenten bijbaan? Stop maar met zoeken, je hebt het gouden ei gevonden. Vacaturewebsite Working RebelZ heeft de beste, leukste en goed betaalde studenten jobs. Je hoeft geen uren te reizen voor deze studentenbaan. Working RebelZ heeft voor jou een parttime bijbaan in Haarlem.

Pluspunten aan een studenten bijbaan

Ben jij volledig financieel onafhankelijk of schieten je ouders nog elke maand? Working RebelZ heeft voor jouw de parttime bijbaan in Haarlem die ervoor zorgt dat jij de touwtjes in handen hebt! Ook als je extra geld wilt naast je studiefinanciering is een studentenbaan de oplossing. Positief voordeel is dat je direct relevante werkervaring doet voor je C.V. Tijdens je studentenwerk leer je trouwens ook veel nieuwe mensen kennen. Via studenten vacatures van Working RebelZ zijn er al vriendschappen voor het leven ontstaan. Benieuwd wat voor parttime bijbaan in Haarlem jij zou kunnen doen?

Parttime bijbaan in Haarlem

Working RebelZ heeft voor jou studentenwerk die jou in de toekomst verder gaat brengen. Tijdens jouw (toekomstige) studentenbaan ontwikkel je je communicatie en commerciële vaardigheden en zet je theoriekennis om in praktijkervaring. Vervul jij bijvoorbeeld de studentenvacature receptioniste? Deze parttime bijbaan in Haarlem is dé studenten bijbaan voor klantvriendelijke mensen met een prettige en rustige telefoonstem. Je ontvangt in het bedrijf ook de binnenkomende klanten, registreert hen en geeft hen een kopje koffie of thee. Hoe fijn dat je deze parttime bijbaan in Haarlem kan vervullen!

Zet jij liever steviger in op het door ontwikkelen van je commerciële talenten? Solliciteer dan op de parttime bijbaan in Haarlem: promotiemedewerker. Als promotiemedewerker vertegenwoordig jij elke werkdag weer een ander merk. Flyer bijvoorbeeld voor één van de winkels in de Gouden Straatjes of zet de bezoekers van de Jopenkerk op de foto.

Ben jij liever bezig met een studenten bijbaan die in de richting van jouw studie ligt? Vacaturewebsite Working RebelZ heeft studie gerelateerde vacatures voor een parttime bijbaan in Haarlem. Bekijk het gehele vacatureoverzicht voor een parttime bijbaan in Haarlem.

Working RebelZ: de beste studenten vacatures

Jouw studentenbaan kan het verschil maken op jouw C.V. als je solliciteert op een startersfunctie. Kies dus bewust en ga voor je toekomst. Working RebelZ ondersteunt jou hierin met een aanbod in de beste studenten vacatures waar je mee verder komt.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00