Studentenbaan: Parttime bijbaan in Alkmaar

Studenten in Alkmaar opgelet! Wil jij onafhankelijk worden en niet van stufi naar stufi leven? Working RebelZ heeft de gaafste studenten jobs voor jou. Op welke parttime bijbaan in Alkmaar word jij verliefd?

Jouw parttime bijbaan in Alkmaar gevonden!

Working RebelZ heeft veel studenten vacatures. Dus ook jouw studentenbaan staat er tussen! Een parttime bijbaan in Alkmaar heb jij zo gevonden tussen de studenten vacatures van Working RebelZ. Zoek jij studentenwerk wat sterk op je C.V. staat en waar je na je studie een stapje mee voor hebt op de kandidaten? De studenten vacatures van Working RebelZ zijn de perfecte start van jouw carrière. Dus start met het zoeken van jouw parttime bijbaan in Alkmaar bij Working RebelZ.

Wat voor studentenwerk ga jij doen?

Nu is de vraag.. wat voor parttime bijbaan in Alkmaar wil jij? Working RebelZ heeft vele soorten studenten jobs. We lichten 3 studenten vacatures uit die jouw C.V. ijzersterk gaan maken.

Studentenbaan nr. 1: Promotiewerk

Promotiewerk is de sociaalste studenten bijbaan die er is! Daarnaast is dit studentenwerk ook nog eens flexibel. Sta je de ene dag samples uit te delen, werk je de volgende dag op de campagne van Sony Playstation. Wil jij tijdens jouw studentenwerk met de mooiste merken in aanraking komen? Solliciteer dan nu op de studenten vacatures promotiewerk. Jouw C.V. en werkervaring krijgen straks een boost met deze sociale parttime bijbaan in Alkmaar.

Studentenbaan nr. 2 : Horecawerk

In de horeca werken leert jou meerdere ballen in de lucht te houden én altijd de klant centraal te stellen. Is de studenten bijbaan horecamedewerker iets voor jou? Dit studentenwerk kan zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts zijn. Bekijk nu direct de studenten vacatures horeca. Dan kan die horeca parttime bijbaan in Alkmaar snel van jou zijn!

Studentenbaan nr. 3 : Office manager

Ben jij een regelneef en weet jij alle touwtjes strak te trekken waardoor alles soepel loopt? Dan is de parttime bijbaan in Alkmaar als office manager interessant! Deze duizendpoot studenten vacatures gaan jou een berg aan projectmanagement ervaring geven.

Zijn dit niet de studenten jobs die jij wilt? Working RebelZ heeft nog veel meer studenten vacatures. Bekijk deze direct hier.

Solliciteer op jouw parttime bijbaan in Alkmaar

Upload direct je C.V. en start met zoeken naar jouw nieuwe studentenwerk!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00