Parttime bijbaan in Den Haag

Haagse studenten opgelet! Woon en studeer jij in Den Haag maar werk je nog niet in deze stad? Working RebelZ heeft voor jou de beste studentenvacatures in Den Haag. Dit biedt jou volop parttime bijbaan kansen!  En uiteraard zoek jij het leukste studentenwerk. Via Working RebelZ vindt jij gemakkelijk de parttime bijbaan die bij je past. Heb je even meer tijd om te werken? Solliciteer dan op één van de studentenvacatures met meer uren. Zo ben jij verzekerd van de leukste studenten baan.

Bijbaantje bij jou in de buurt

Working RebelZ heeft vele verschillende soorten bijbaantjes voor studenten. Hoe fijn is het als deze bij jou in de buurt is?! Hoef je niet ver te reizen en kan je al je beschikbare tijd besteden aan geld verdienen met je bijbaantje. Een studentenbijbaan heb je namelijk voor geld en voor de ervaring. En dan hebben we het niet over reiservaring met de NS. Start direct met jouw studenten bijbaan zoeken bij jou in de buurt. De studentenvacatures van Working RebelZ zijn ook bij jou in de buurt.

Bijbaan voor studenten

De vacature die jij als student zoekt moet aansluiten bij jouw wensen. Hoe vaak je kan werken, wat voor werk het is en hoeveel je ermee verdient. Dus als jij nu denkt “ik zoek een bijbaan” dan heb jij nu de juiste plek gevonden. Working RebelZ heeft diverse vacatures voor een studentenbijbaan. Word jij bijvoorbeeld de nieuwe social media manager voor een bedrijf? Of de receptioniste op parttime basis? Bekijk dan nu onze vacatures over studenten werk.
Ben jij in bezit van een rijbewijs en niet bang om mensen van A naar B te vervoeren? Word dan parttime privéchauffeur. Deze parttime bijbaan (en zeer gewilde studenten bijbaan!) is perfect te combineren met je studie. Op alle mogelijke dagen en tijdstippen zijn er wel mensen die naar hun bestemming moeten. Zo kun jij op alle mogelijke tijdstippen jouw studenten werk uitvoeren. Of je nou iemand af moet zetten bij het Binnenhof of iemand een rustig dagje naar het strand van Scheveningen gaat, you make it happen! En zo kom je ook nog eens op andere plekken in Den Haag. Zie jij dit bijbaantje wel zitten? Schrijf je in als kandidaat bij Working RebelZ en solliciteer op de vacatures bijbaan.

Snel een studenten bijbaan vinden

Jouw studentenbijbaan is snel gevonden! Wil jij binnen korte termijn aan het werk zijn bij jouw nieuwe studenten baan? Bekijk direct alle studenten werk vacatures op Working RebelZ. Zie je een bijbaan die je interesseert? Solliciteer en op naar jouw nieuwe studenten werk!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00