Parttime studenten bijbaan in Utrecht

Als student is het altijd moeilijk om een parttime bijbaan te vinden die aansluit op de wensen van een student. Want ja, het moet goed verdienen, leuk zijn en binnen je eigen beschikbaarheid passen. Jij als bewoner van de mooie stad Utrecht hebt hier vanaf  nu geen last meer van! Want wij als WorkingrebelZ houden rekening met de flexibiliteit die een student tijdens zijn bijbaan nodig heeft. Dus genoeg bijbaantjes voor studenten  in verschillende categorieën voor jou!

Wat wordt jouw nieuwe studenten bijbaan?

Heb jij een aangename telefoonstem? Ben jij een held in klantcontact en kan jij met de juiste woorden iemand makkelijk overhalen? Misschien is een parttime bijbaan als callcentermedewerker dan wel iets voor jou! Wist je dat Callcenters één van de best betaalde studentenbijbaan is? Toch niet zo makkelijk in het overhalen van een ander, wees niet getreurd. Als callcenter medewerker gaat het niet altijd om sales, voor sommige bedrijven ben jij het aanspreek punt voor alle vragen, opmerkingen of klachten. Zie jij deze studenten baan wel zitten? Solliciteer dan nu op de vacatures van uitzendbureau Working RebelZ.

Bijbaantje bij jou in de buurt

Zit promotiewerk in jou bloed en lijkt het jou leuk om als parttime bijbaan samples of flyers uitdelen in Hoog Catharijne? De perfecte bijbaan als je in omstreken van Utrecht woont, het winkelcentrum zit namelijk aan het station vast. Altijd op tijd op je werk en weer thuis komen, héérlijk! Of sta je toch liever als parttime bijbaan op de jaarbeurs Utrecht Sony Playstation te promoten tijdens de Roadshow? De studenten bijbanen van uitzendbureau Working RebelZ zijn voor jou altijd dichtbij huis. Geen gedoe met openbaar vervoer. Tenzij jij zelf kiest voor een studentenbijbaan verder weg, omdat je deze vacature niet wil missen.

Working RebelZ heeft jouw ideale studentenbijbaan

Interesse en benieuwd naar al het andere studentenwerk wat je bij ons kan doen? Bekijk dan snel onze studentenvacatures en solliciteer.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00