Parttime studenten bijbaan in Amersfoort

Amersfoorters en omgeving Amersfoorters ga er eens even goed voor zitten! Heb jij alles wat je Amersfoortse hartje begeert maar zoek je nog een leuke studenten bijbaan in Amersfoort? Ben jij helemaal in je nopjes maar heb je geen knaken meer om uit te geven? Of ben jij de gelukkigste bewoner van de 154.712 inwoners van Amersfoort maar ben je platzak en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben de leukste vacatures voor jouw nieuwe studentenbaan. Meer details? Lees snel verder.

Zo’n studenten bijbaan waar je altijd al over droomde 

Voor jouw studentenbaan kan je op zoveel verschillende studenten vacatures solliciteren. Wij geven jou drie voorbeelden van studenten jobs. Het is de eerste zaterdag van de maand en druk op de Snuffelmarkt op het Lieve Vrouwekerkhof. Je loopt als Promotiemedewerker met een lach van oor tot oor op dit drukke event en trekt de aandacht. Heerlijke studentenbaan, zo buiten werken. Je spreekt iedereen aan die voorbij loopt, lult als brugman, maakt grapjes om het ijs te breken en slijt de ene flyer na de ander.

Heb jij iets minder lef (geeft toch niet! Wij houden van lefgozers maar ook van iets minder lefgozers!) ,ben jij service gericht en vind jij het wel heel leuk om klantencontact te hebben? Dan is Klantenservice medewerker de ideale studenten bijbaan voor jou. In de buurt van Amersfoort ook nog? Gaan we doen.

Heb jij oren naar een studentenvacature voor Barmedewerker omdat jij geboren bent als horecawelpje en inmiddels een horecatijger geworden bent? Wij hebben werkplekken op de leukste evenementen waar jij los kunt gaan. Anders nog? Hoe dan? Lees snel door toekomstige collega!

Working RebelZ heeft die ideale studenten bijbaan

Bij WorkingrebelZ vind ook jij het perfecte parttime bijbaantje. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Klik hier, kom erachter welke studenten vacatures wij allemaal te bieden hebben en meld je aan! We zien je snel voor je sollicitatie op één van de studenten vacatures.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00