Parttime studenten bijbaan in Amsterdam

Geef mij maar (een studenten bijbaan in) Amsterdàààààm. Oké, doen we!
In het Amsterdamse weten ze wel wat werken is! Weet jij dat ook maar heb je nog geen studentenwerk? Let dan goed op want wij hebben de ideale bijbaan in Amsterdam.

De ideale studentenbaan via Working RebelZ

Drie redenen waarom jij via Working RebelZ jouw studenten bijbaan wilt vinden:

  • Wil jij meteen aan de slag? Geen probleem.
  • Wil jij gevarieerd werk doen? No problemo!
  • Wil jij een goed salaris? Wordt geregeld.

De bijbaantjes die wij voor je in petto hebben zijn op alle fronten perfect. Het zijn van die bijbaantjes waar ze het nog lang over zullen hebben aan de grachten.

Zo’n studenten bijbaan die elke student wil

Je staat op een vette beurs in de RAI en loopt rond met volle dienbladen met heerlijke drankjes. Als Horecamedewerker, of zeg maar gerust Horecatijger, heb jij ogen in je rug en ben jij van alle markten thuis. U wilt nog een drankje? Komt voor de bakker! Deze studenten bijbaan is op jouw lijf geschreven.

Ben jij een regelaar pur sang, vind je het leuk om communicatief bezig te zijn en denk jij verder waar andere stoppen en achterover gaan leunen? Dan is studentenwerk als Receptioniste iets voor jou! Receptioniste in Amsterdam dan wel liever? Geen probleem. Wij faciliteren jouw werkplek en jij hoeft alleen maar plaats te nemen op die stoel. Jouw studenten bijbaantje was nog nooit zo goed geregeld.

Ben jij niet op je mondje gevallen, stap jij graag op mensen af weet jij een product zo aan de man te brengen dat de consument de dagen betreurt dat hij /zij nog zonder zat? Dan hebben we jou nodig als Promotiemedewerker. Deze studenten bijbaan zorgt ervoor dat jij flink wat communicatieve en commerciële ervaring gaat krijgen. Wij regelen de leukste beurzen en evenementen voor jou. Jij hoeft alleen die lach op je gezicht te toveren en te knallen!

Working RebelZ heeft die ideale studenten bijbaan

Bij Working RebelZ vind ook jij het perfecte parttime bijbaantje. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Klik hier, kom erachter welke studentenvacatures wij allemaal te bieden hebben en meld je aan!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00