Studenten opgelet: Parttime bijbanen in Leeuwarden

Woon je in de prachtige stad Leeuwarden of in één van de gezellige dorpjes omstreken? Heb je het druk tijdens je studie maar wel geld nodig? En nog wel tijd voor een parttime bijbaan? Bij WorkingrebelZ vind je de perfecte studenten bijbaan voor jou. Bij WorkingrebelZ kun je verschillende bijbanen vinden die aansluiten op jou interesses en kwaliteiten. Je kunt jezelf aanmelden voor de studenten bijbaan die jou het meeste aanspreekt.

Flexibel werk voor jouw bijbaantje

Elke dag tot laat op school en dus geen tijd voor een 9 – 17 baan? No stress.. wij hebben genoeg studenten bijbanen die in het weekend of in de avonden zijn. Sta jij met je bigsmile drankjes in te schenken tijdens een personeelsuitje in het Fire cafe. Of ben jij een echt nachtdier en sta jij achter de bar tijdens de club avonden in Club Red. Tijdens het festival Leip! op de Oldehove kan jij genieten van muziek en lekker geld verdienen. Working RebelZ heeft verschillende soorten studenten werk. Dus voor dag – en nachtmensen. Solliciteer op de vacature student die jou het meeste aanspreekt en werk wanneer het jou uitkomt.

Snel een studenten bijbaan vinden

Via Working RebelZ kan jij direct solliciteren op openstaande vacatures. Je hoeft je alleen maar aan te melden als kandidaat en de start naar de zoektocht van jouw studenten bijbaan begint! Weet jij al op welke vacatures bijbaan je gaat solliciteren?
Uiteraard ben je ook vrij om te solliciteren als vacatures buiten Leeuwarden. Wil je liever niet buiten je eigen stad? Working RebelZ heeft volop studenten bijbanen in Leeuwarden voor jou.

Working RebelZ heeft jouw ideale parttime bijbaan

Bij WorkingrebelZ vind ook jij het perfecte parttime bijbaantje. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Klik hier, kom erachter welke studentenvacatures wij allemaal te bieden hebben en meld je aan!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00