Studentenbaan: Parttime bijbaan in Leiden

Ben jij student in – of bewoner van Leiden ( of beiden ) en op zoek naar de ideale bijbaan in Leiden? Staak dan direct je zoektocht en surf niet verder. Jij bent bij Working RebelZ aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles in huis: bijbaantjes, studenten jobs, vakantiewerk. U vraagt, wij faciliteren. Wij zijn op zoek naar aanpakkers, lefgozers, doeners, denkers en lachers. Voor studenten vacatures in Leiden, leiden alle wegen naar ons. Point made? Hope so.

Zo’n studenten bijbaan die niet te mooi blijkt om waar te zijn

Leids ontzet is net achter de rug maar jij bent nog lang niet uitgepraat? Dan vervul jij de studenten vacature Promotiemedewerker. Jij durft mensen aan te spreken vanuit je hart, beschikt over een commerciële drive die niet gemaakt is en bent lachend geboren. Jij kunt direct aan de slag en zo vaak werken als je wilt. Bij het volgende Leids ontzet heb jij genoeg geld om de hele dag door hutspot te eten! Wat wil je nog meer! Deze studenten bijbaan is alles wat jij zoekt met een soepele babbel.

Ben jij een duizendpoot pur sang en eerder op je plek achter een bureau met een telefoon die (soms) roodgloeiend staat en een inbox waar van alles mee moet?  Solliciteer dan nu op de studenten vacature Receptioniste! Wanneer kun je beginnen?

Wil jij knallen als Barmedewerker op de tofste evenementen in Leiden en omgeving? Ook met deze studentenbaan in Leiden kunnen we jou verblijden! Je leest het al, wij zijn van alle markten thuis als het gaat om een studenten bijbaan in Leiden. Zien we jou binnenkort knallen op een van onze studenten vacatures?

Working RebelZ heeft die ideale studenten bijbaan

Bij WorkingrebelZ vind ook jij het perfecte parttime studenten bijbaantje. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Klik hier, kom erachter welke studentenvacatures wij allemaal te bieden hebben en meld je aan!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00