Jouw studentenwerk: Parttime bijbaan in Arnhem

Woon en studeer jij in de enige stad waar nog Trolleybussen zijn? Dan ben jij de gelukkige inwoner van Arnhem! Als jij een studenten bijbaan zoekt dan is een parttime bijbaan in Arnhem de oplossing. Vacaturewebsite Working RebelZ heeft goede betaalde en leuke studenten jobs voor jou. Voor jou geen uren reizen naar je studenten bijbaan. Jouw parttime bijbaan in Arnhem is op de fiets te bereiken.

Geld verdienen met jouw studenten bijbaan

Steeds meer studenten zijn financieel afhankelijk van hun ouders. 6 op de 10 studenten redden het niet zonder toelage van hun ouders. Wil jij (volledig) financieel onafhankelijk worden? Working RebelZ heeft dan de parttime bijbaan in Arnhem voor jou. Neem de touwtjes in handen en doe direct werkervaring op. Die werkervaring is trouwens direct een grote plus voor je C.V. Tijdens je studenten bijbaan leer je veel vaardigheden die voor je toekomstige baan handig zijn. Vacaturewebsite Working RebelZ heeft volop studenten vacatures voor jou.

Jouw parttime bijbaan in Arnhem

Ontwikkel jouw commerciële talenten en ga aan de slag als promotiemedewerker. Tijdens deze studenten bijbaan promoot jij A-merken op drukke locaties. Zie jij jezelf al staan flyeren in de Ketelstraat?

Als jij meer interesse in de horeca hebt dan is de studentenbaan als barmedewerker jouw studentenwerk. Biertjes tappen, wijntjes inschenken en met gasten socializen klinkt als een geweldige studenten bijbaan. In de horeca is het hard werken, maar je krijgt er een bak aan ervaring voor terug. Bekijk direct de actuele studenten vacatures of de barretjes op de Korenmarkt iemand zoeken.

Working RebelZ heeft jouw studentenbaan

Jouw studenten bijbaan via Working RebelZ regelen is heel gemakkelijk. Upload je C.V. en solliciteren maar! De studenten jobs van vacaturwebsite Working RebelZ brengen jou in de toekomst direct verder. De studenten vacatures die wij tonen bieden jou relevante werkervaring voor na je studie. Wanneer jij gaat solliciteren op je eerste fulltime baan heb jij dan ook al een bak ervaring van je studenten bijbaan.  Bekijk direct alle actuele studenten vacatures en solliciteer.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00