Studentenwerk: Parttime bijbaan in Utrecht

Working RebelZ heeft de leukste parttime bijbaan in Utrecht voor jou. Zoek jij studentenwerk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Working RebelZ heeft volop studenten jobs in Utrecht. Start direct met zoeken naar jouw nieuwe parttime bijbaan in Utrecht. Of.. ben je benieuwd naar wat voor functies je kan vervullen als studentenbaan?

Flexibele studenten vacatures

Als student is het moeilijk om een parttime bijbaan te vinden die gemakkelijk aansluit op jouw hectische leven. Want ja, het moet goed verdienen, leuk zijn en binnen je eigen beschikbaarheid passen. Jij hebt hier vanaf nu geen last meer van. Jouw studenten bijbaan in Utrecht is gemakkelijk te vinden bij Working RebelZ. Want wij als WorkingrebelZ houden rekening met de flexibiliteit die een student tijdens zijn bijbaan nodig heeft. Dus genoeg studentenvacatures in verschillende categorieën voor jou!

Working RebelZ heeft volop studentenwerk voor jou

Heb jij een aangename telefoonstem? Ben jij een held in klantcontact en kan jij met de juiste woorden iemand makkelijk overhalen? Misschien is een parttime bijbaan als callcentermedewerker dan wel iets voor jou! Wist je dat Callcentermedewerker één van de best betaalde studenten jobs is? Heb je geen interesse in salesgesprekken, wees dan niet getreurd. Als callcenter medewerker gaat het niet altijd om sales. Jij kan ook aan de slag als klantenservice medewerker.

Zit promotiewerk in jou bloed en lijkt het jou leuk om als parttime bijbaan in Utrecht promotiemedewerkers te worden? Working RebelZ heeft vaak vacatures voor promotiewerk in winkelcentrum Hoog Catharijne. De perfecte bijbaan als je in omstreken van Utrecht woont, het winkelcentrum zit namelijk aan het station vast. Altijd op tijd op je werk en weer thuis komen, héérlijk! Of sta je toch liever als parttime bijbaan op de jaarbeurs Utrecht Sony Playstation te promoten tijdens de Roadshow?

Ga jij graag festivals maar baal je dat dit altijd zoveel kost? Goed nieuws, hoe leuk is het wel niet om als parttime bijbaan te werken tijdens het Sneeuwbal winter festival of tijdens het A State of Trance festival? Working RebelZ heeft ook voor jou een ideale studentenbaan!

Meld je aan als kandidaat en solliciteer op de studenten vacatures

Interesse en benieuwd naar al het andere studentenwerk wat je bij ons kan doen? Bekijk dan snel onze studenten vacatures.  Je kan direct solliciteren op alle studenten jobs

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00