Studentenwerk: Parttime bijbaan in Rotterdam

Woon en studeer jij in Rotterdam? Om te genieten van al het moois van de stad (ik noem een Foodhal, het NRC cafe en club Vie) heb je geld nodig. Uitzendbureau Working RebelZ heeft voor jou de gaafste studenten vacatures om geld te verdienen. Dus zoek jij een parttime bijbaan in Rotterdam? Wij vertellen je wat voor studentenwerk je kan doen en hoe je kan solliciteren op die ene parttime bijbaan in Rotterdam.

Flexibele studenten bijbaan

Jouw studentenwerk moet op jouw studentenleven aansluiten. Je vindt het belangrijk om een studentenbaan te hebben, maar het mag niet jouw leven bepalen. Flexibiliteit is belangrijk voor jouw parttime bijbaan in Rotterdam. In een drukke tentamenweek wil jij je eerst focussen op je tentamens leren. Jouw studenten bijbaan komt dan op de 2e plaats. Maar dat kan ook andersom zo zijn. In een rustige periode kan jij meer uur werken bij jouw parttime bijbaan in Rotterdam. Oftewel: jouw studenten bijbaan moet aansluiten op jouw behoeftes.

Parttime bijbaan in Rotterdam vinden

Working RebelZ is het uitzendbureau dat jou begrijpt. Wij hebben dan ook jouw parttime bijbaan in Rotterdam waar je blij van gaat worden. Voor iedere kandidaat heeft Working RebelZ een aanbod in studenten vacatures. Jouw studentenwerk kan bijvoorbeeld receptioniste zijn. In deze studentenbaan sta jij bezoekers en bellende mensen te woord. Mensen zien jou als eerste kennismaking met het bedrijf en voor deze studenten bijbaan dien je dan ook representatief te zijn. Is dit niet de parttime bijbaan in Rotterdam voor jou? Deze functie is één van de vele voorbeelden van studenten vacatures bij Working RebelZ.

Studenten jobs die ook heel populair zijn promotiewerk en commercieel medewerker. De parttime bijbaan in Rotterdam voor promotiewerk is jouw studentenbaan als je een soepele babbel hebt. Weet jij mensen enthousiast te maken om de nieuwste winkel van Plus te bezoeken? Of hen de lekkerste producten te laten proeven die jij daarvoor bereid hebt? Dan is promotiewerk echt het bijbaantje voor jou.

De parttime bijbaan in Rotterdam als Commercieel medewerker biedt jou vaste uren. Oftewel: deze studentenbaan biedt jou garantie op een inkomen! Je bent het aanspreekpersoon voor (potentiele) klanten en begeleidt hen in het traject van aankoop of verhuur.

Nog niet jouw studentenbaan gevonden? Klik hier voor alle actuele studenten vacatures van Working RebelZ.

Jouw studentenwerk vinden via Working RebelZ

Working RebelZ is een uitzendbureau met studenten vacatures die jou in de toekomst verder brengen. Door tijdens je studie relevante werkervaring op te doen tijdens je parttime bijbaan in Rotterdam, heb je na je studie dat stapje voor op alle andere kandidaten.  Dus zoek jij een parttime bijbaan in Rotterdam? Upload dan nu jouw C.V. bij Working RebelZ en start met solliciteren bij alle gave studenten vacatures.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00