035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Kennisbank » Brandwacht vacatures: Aan de slag als brandwacht

Brandwacht vacatures: Aan de slag als brandwacht

09-03-2020 | Kennisbank

Een brandwacht maakt onderdeel uit van de Crowd Management van een groot evenement. De brandwacht houdt zich bezig met evenementenbeveiliging in het algemeen en de brandveiligheid in het bijzonder. De brandwacht bezoekt (tijdelijke) evenementenlocaties en beoordeelt de ruimte en inrichting van het evenement op brandveiligheid. De brandwacht controleert de vluchtroutes die aanwezig zijn.

Taken van de brandwacht

In de functie van brandwacht heb je een uitvoerende- en een adviserende rol. Je controleert de brandveiligheid, voert brand- en sluitrondes uit en adviseert de organisatie in het beste beleid voor de (brand) veiligheid.

Functie eisen brandwacht

Om als brandwacht te werken in de evenementenbeveiliging, worden bepaalde functie eisen gesteld:

  1. Gecertificeerde diploma eerste klas/hoofdbrandwacht
  2. BHV of EHBO certificaat is een absolute pré
  3. Communicatief vaardig
  4. Servicegericht en dienstverlenend
  5. Geen strafblad

Brandwacht vacature

Om aan de slag te gaan als brandwacht kun je (met de juiste certificatie en competenties) reageren op een openstaande vacature voor brandwacht. Als je wordt aangenomen, word je op basis van jouw beschikbaarheid geplaatst op een publieksevenement.

Recente vacatures

TOP JOB

Sales adviseur zakelijke markt

Utrecht
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Ben jij fulltime beschikbaar, beschik jij over uitmuntende sales skills en hou je van een uitdagende baan? Dat is mooi want voor Vodafone Ziggo Zakelijk zoeken wij een sales adviseur voor de zakelijke markt rondom Utrecht!

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker lifestyle

Spijkenisse
 KiK
Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Heb jij altijd al in de Retail branche willen werken en heb je ook nog tijd over in de week? Dat komt goed uit, want het filiaal van Kik in Spijkenisse zoekt een verkoopmedewerker lifestyle voor 10 uur in de week.
Lees snel verder!

Bekijk vacature

Verkoper in de retail

Zandvoort
 KiK
Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Het filiaal van Kik in Zandvoort zoekt een verkoper in de retail voor 10 uur per week. Word jij de nieuwe collega en heb jij alles in huis wat kik nodig heeft? Lees snel verder en kom erachter of je een match met Kik bent!

Bekijk vacature

Influencer gezocht

Hilversum
 Dutch Moving Media
Tijdelijk, Freelance, Bijbaan
Vergoeding per post

Het leukste (online) activatie bureau van Nederland zoekt Influencers om onze doelgroep, en die van onze klanten ook online te activeren….. Help us out!?

Heb jij een achterban van minimaal 5.000 volgers en weet jij hoe jij hen triggert met vette posts, kekke foto’s en story’s om over naar huis te posten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Bekijk vacature

Winkelmedewerker Arnhem

Arnhem
 KiK
Parttime, Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Ben jij flexibel inzetbaar voor 16 uur per week. Woon jij ook nog eens in (de buurt van) Arnhem en heb jij een passie voor kleding? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Kik Arnhem zoekt een nieuwe winkelmedewerker.

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00