035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Kennisbank » Corona crisis? Niet overal…

Corona crisis? Niet overal…

19-03-2020 | Kennisbank

De supermarkten stromen vol en de kassa’s draaien overuren. Want Nederland hamstert. Ondanks dat de supermarkten roepen dat er genoeg voor iedereen is, idem voor het kabinet, doen de Nederlanders het toch! En wie kent het filmpje van de heftruck chauffeur in het magazijn vol met wc-papier nog niet. Klik hier om dat filmpje nog eens te bekijken.

Het is druk in de supermarkten en soms is het heel erg lastig om 1,5m afstand van elkaar te houden. En niet alleen de kassa’s draaien overuren, ook de boodschappenkarren, zelfscans en pinautomaten worden veelvuldig gebruikt. Als je dit zo hoort, dan komt gelijk de vraag op: hoe zit dat dan met de hygiëne?

Daar heeft JUMBO wat op gevonden: voor elke klant wordt het boodschappenkarretje, de zelfscans en de andere dingen die vaak gebruikt worden eerst goed gedesinfecteerd! Zodat elke klant ervan verzekerd kan zijn dat er geen virussen op je boodschappenkar, scans etc rondwaren. De Nederlanders kunnen dus veilig hamsteren in de filialen van JUMBO.

Zie hieronder een filmpje van het filiaal in Heemskerk:

Recente vacatures

Medewerker Customer Service

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
2.080,- p/m

Amsterdam wij hebben een leuke baan in de aanbieding! Zoek jij nog werk voor minimaal 24 uur per week, heb jij ervaring met klantcontact en kun je snel schakelen? 

Dealergroep Stern zoekt een Medewerker Customer Service voor hun vestiging in Amsterdam. Lees snel verder!

Bekijk vacature

Vertegenwoordiger Zakelijke Markt

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Omgeving Baarn wij hebben werk! Heb jij in huis: commerciële ambitie, een beschikbaarheid van 40 uur per week én verantwoordelijkheidsgevoel? Dan hebben we misschien wel een geschikte baan voor jou: Sales Representative VodafoneZiggo!

Bekijk vacature

Telefoniste

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
12,- p/u

Communicatief vaardig, 24 per week beschikbaar en ervaring in klantcontact? Dan hebben we misschien een baan voor je!

Check snel of je aan het profiel voldoet!

Bekijk vacature

Accountmanager Buitendienst B2B

Veenendaal
 VodafoneZiggo
2.000,- a 2.200,- p/m

Je maakt onderdeel uit van de Community Sales Club. Hier worden ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld. Zo kom jij wel aan je dagelijkse portie motivatie!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00