035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Kennisbank » Crowd management

Crowd management

13-03-2020 | Kennisbank

Tijdens grote evenementen is crowd management van groot belang. Crowd management richt zich erop grote groepen mensen in goede banen te leiden en de orde te handhaven. Een goede crowd management voorkomt gevaarlijke situaties waarbij er te veel mensen op één plek staan.

Voordat het publieksevenement plaatsvindt, wordt er een plan gemaakt voor de crowd management. Hierbij wordt rekening gehouden met de ruimte, de voorzieningen (toiletten, horeca), het programma en het aantal bezoekers.

Tijdens het evenement wordt erop toegezien dat de crowd management op de juiste manier wordt doorgevoerd op het evenement. De crowd management op evenementen (menigte) gebeurt op verschillende manieren:

Crowd beveiliging

Op het evenement staan verschillende crowd beveiligers of evenementenbeveiligers die de orde bewaren en anticiperen op drukte en/of ongeregeldheden indien nodig.

Crowd control

Crowd control zorgt ervoor dat bezoekers in de juiste richting worden gestuurd of dat het publiek zich op een organische manier verdeelt over het evenemententerrein. Denk hierbij ook aan een logische indeling van het evenenententerrein voor voorzieningen als toiletten of grote podia.

Crowd control security

De crowd control security zorgt er tijdens het evenement voor dat de bezoekers zich op de juiste manier over het terrein verdelen en voorkomt crossflow of overcrowding. De crowd control security houdt het evenement veilig voor bezoekers.

Recente vacatures

Medewerker Customer Service

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
2.080,- p/m

Amsterdam wij hebben een leuke baan in de aanbieding! Zoek jij nog werk voor minimaal 24 uur per week, heb jij ervaring met klantcontact en kun je snel schakelen? 

Dealergroep Stern zoekt een Medewerker Customer Service voor hun vestiging in Amsterdam. Lees snel verder!

Bekijk vacature

Vertegenwoordiger Zakelijke Markt

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Omgeving Baarn wij hebben werk! Heb jij in huis: commerciële ambitie, een beschikbaarheid van 40 uur per week én verantwoordelijkheidsgevoel? Dan hebben we misschien wel een geschikte baan voor jou: Sales Representative VodafoneZiggo!

Bekijk vacature

Telefoniste

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
12,- p/u

Communicatief vaardig, 24 per week beschikbaar en ervaring in klantcontact? Dan hebben we misschien een baan voor je!

Check snel of je aan het profiel voldoet!

Bekijk vacature

Accountmanager Buitendienst B2B

Veenendaal
 VodafoneZiggo
2.000,- a 2.200,- p/m

Je maakt onderdeel uit van de Community Sales Club. Hier worden ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld. Zo kom jij wel aan je dagelijkse portie motivatie!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00