035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Kennisbank » Evenementenbeveiliger

Evenementenbeveiliger

09-03-2020 | Kennisbank

Een evenementenbeveiliger zorgt ervoor dat de rust wordt bewaart op een groot publieksevenement. Op een event of evenement komen vaak vele bezoekers bij elkaar. De evenementenbeveiliger ziet erop toe dat alles in goede banen wordt geleid en er niet te veel drukte ontstaat op één plek.

Wat zijn de taken van een evenementenbeveiliger?

De taken van een evenementenbeveiliger verschillen per evenement. Ook wordt er gekeken naar de ervaring en/of opleiding van de evenementenbeveiliger. De evenementenbeveiliger heeft ten minste onderstaande taken in zijn/haar pakket:

1. Aanspreekpunt voor de bezoeker

De bezoekers van het event kunnen naar de evenementenbeveiliger gaan met vragen. De evenementenbeveiliger is duidelijk zichtbaar en herkenbaar als beveiliger. Vaak zorgt deze zichtbaarheid en het idee van het hebben van een aanspreekpunt al voor rust bij de bezoeker.

2. Anticiperen bij ongeregeldheden

Niet elk evenement verloopt soepel. Vaak zijn kleine ongeregeldheden snel opgelost. Denk hierbij aan: te veel drukte op één plek of onenigheid tussen bezoekers. Om deze situaties in de kiem te kunnen smoren, is het belangrijk dat de event beveiliging meteen ingrijpt indien nodig. De beveiliging maakt melding voor versterking of probeert het zelf op te lossen op locatie.

Wat is het salaris van de evenementenbeveiliger?

Het salaris van een evenementenbeveiliger hangt af van verschillende factoren. Er wordt gekeken naar de leeftijd van de werknemer, de ervaring die er is en of de werknemer al een passende opleiding als evenementenbeveiliger heeft gevolgd. Ook wordt rekening gehouden met de geldende CAO voor evenementenbeveiliging.

Een baan als evenementenbeveiliger

Evenementenbeveiliger worden? Je kunt hiervoor verschillende opleidingen volgen. Denk aan een diploma Evenementenbeveiliger, ABM of Security Officer. Tijdens deze opleidingen ga je ook al aan de slag op evenementen waardoor je direct ervaring opdoet als evenementenbeveiliger.

Evenementenbeveiliging vacatures

Om als evenementenbeveiliger te werken, kun je reageren op een evenementen beveiliging vacature. Als je begint als evenementenbeveiliger gaat het vaak om flexibel werk. Je wordt opgeroepen voor een evenement en afhankelijk van je beschikbaarheid word je ingepland.

Recente vacatures

TOP JOB

Sales adviseur zakelijke markt

Utrecht
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Ben jij fulltime beschikbaar, beschik jij over uitmuntende sales skills en hou je van een uitdagende baan? Dat is mooi want voor Vodafone Ziggo Zakelijk zoeken wij een sales adviseur voor de zakelijke markt rondom Utrecht!

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker lifestyle

Spijkenisse
 KiK
Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Heb jij altijd al in de Retail branche willen werken en heb je ook nog tijd over in de week? Dat komt goed uit, want het filiaal van Kik in Spijkenisse zoekt een verkoopmedewerker lifestyle voor 10 uur in de week.
Lees snel verder!

Bekijk vacature

Verkoper in de retail

Zandvoort
 KiK
Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Het filiaal van Kik in Zandvoort zoekt een verkoper in de retail voor 10 uur per week. Word jij de nieuwe collega en heb jij alles in huis wat kik nodig heeft? Lees snel verder en kom erachter of je een match met Kik bent!

Bekijk vacature

Influencer gezocht

Hilversum
 Dutch Moving Media
Tijdelijk, Freelance, Bijbaan
Vergoeding per post

Het leukste (online) activatie bureau van Nederland zoekt Influencers om onze doelgroep, en die van onze klanten ook online te activeren….. Help us out!?

Heb jij een achterban van minimaal 5.000 volgers en weet jij hoe jij hen triggert met vette posts, kekke foto’s en story’s om over naar huis te posten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Bekijk vacature

Winkelmedewerker Arnhem

Arnhem
 KiK
Parttime, Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Ben jij flexibel inzetbaar voor 16 uur per week. Woon jij ook nog eens in (de buurt van) Arnhem en heb jij een passie voor kleding? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Kik Arnhem zoekt een nieuwe winkelmedewerker.

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00