Event security officer

Als Event security officer werk je op grote publieksevenementen. Denk aan een voetbalwedstrijd, een concert of een festival. De taken van een Event security officer variëren en hangen af van het evenement. Van het fouilleren van binnenkomende bezoekers tot het rondlopen om de orde te bewaren.

Competenties security officer

De Event security officer werkt in de evenementenbeveiliging. Om te werken in de evenementenbeveiliging of crowd security, is het belangrijk dat je rust en professionaliteit uitstraalt. De Event security officer moet herkenbaar zijn als beveiliger. Niet alleen je uitstraling moet charisma uitstralen, ook je voorkomen moet zelfvertrouwen uitstralen. Je moet instaat zijn om in te schatten of er ingegrepen moet worden in een bepaalde situatie. Je bent proactief en kunt adequaat handelen.

Werken als Event security officer

Wil je werken als Event security officer? Dan zijn er verschillende opleidingen die je kunt volgen in de evenementenbeveiliging. Als je je Event security officer (eso) certificaat hebt gehaald, kun je geplaatst worden op evenementen.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00