035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Kennisbank » Event security officer

Event security officer

13-03-2020 | Kennisbank

Als Event security officer werk je op grote publieksevenementen. Denk aan een voetbalwedstrijd, een concert of een festival. De taken van een Event security officer variëren en hangen af van het evenement. Van het fouilleren van binnenkomende bezoekers tot het rondlopen om de orde te bewaren.

Competenties security officer

De Event security officer werkt in de evenementenbeveiliging. Om te werken in de evenementenbeveiliging of crowd security, is het belangrijk dat je rust en professionaliteit uitstraalt. De Event security officer moet herkenbaar zijn als beveiliger. Niet alleen je uitstraling moet charisma uitstralen, ook je voorkomen moet zelfvertrouwen uitstralen. Je moet instaat zijn om in te schatten of er ingegrepen moet worden in een bepaalde situatie. Je bent proactief en kunt adequaat handelen.

Werken als Event security officer

Wil je werken als Event security officer? Dan zijn er verschillende opleidingen die je kunt volgen in de evenementenbeveiliging. Als je je Event security officer (eso) certificaat hebt gehaald, kun je geplaatst worden op evenementen.

Recente vacatures

Medewerker Customer Service

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
2.080,- p/m

Amsterdam wij hebben een leuke baan in de aanbieding! Zoek jij nog werk voor minimaal 24 uur per week, heb jij ervaring met klantcontact en kun je snel schakelen? 

Dealergroep Stern zoekt een Medewerker Customer Service voor hun vestiging in Amsterdam. Lees snel verder!

Bekijk vacature

Vertegenwoordiger Zakelijke Markt

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Omgeving Baarn wij hebben werk! Heb jij in huis: commerciële ambitie, een beschikbaarheid van 40 uur per week én verantwoordelijkheidsgevoel? Dan hebben we misschien wel een geschikte baan voor jou: Sales Representative VodafoneZiggo!

Bekijk vacature

Telefoniste

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
12,- p/u

Communicatief vaardig, 24 per week beschikbaar en ervaring in klantcontact? Dan hebben we misschien een baan voor je!

Check snel of je aan het profiel voldoet!

Bekijk vacature

Accountmanager Buitendienst B2B

Veenendaal
 VodafoneZiggo
2.000,- a 2.200,- p/m

Je maakt onderdeel uit van de Community Sales Club. Hier worden ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld. Zo kom jij wel aan je dagelijkse portie motivatie!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00