Horeca en de vitale beroepen

In deze crisistijd zitten veel mensen thuis. Veel mensen die niet ‘hoeven’ te werken, omdat hun sector gesloten is. Maar andere mensen moet juist wel werken. Die hebben een functie in de zogenoemde ‘vitale’ sectoren.

Denk aan de ouderenzorg, maar ook de ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, brandweer, politie, supermarktmedewerkers en bezorgers.

Dus aan de ene kant zitten mensen thuis (waaronder horeca, evenementen business etc.), en aan de andere kant zijn er enorme tekorten!

Nederland is in crisis en wat is het belangrijkste tijdens deze onzekere tijden? Juist saamhorigheid! We wonen met zijn allen in hetzelfde land en we moeten met zijn allen hier uit zien te komen. De economische gevolgen zullen niet te overzien zijn. De regering zal hulp aanbieden, maar men wil zich ook graag nuttig maken (en toch nog een salaris verdienen).

Omscholen van horeca naar zorg is niet zo snel gedaan, maar helpen daar waar extra hulp nodig is, kan altijd. Zit jij thuis, maar wil je graag werken in een supermarkt, als bezorger of in een distributiecentrum? Dat kan! Neem een kijkje bij onze vacatures en solliciteer direct!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00