035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Kennisbank » Horeca en de vitale beroepen

Horeca en de vitale beroepen

17-03-2020 | Kennisbank

In deze crisistijd zitten veel mensen thuis. Veel mensen die niet ‘hoeven’ te werken, omdat hun sector gesloten is. Maar andere mensen moet juist wel werken. Die hebben een functie in de zogenoemde ‘vitale’ sectoren.

Denk aan de ouderenzorg, maar ook de ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, brandweer, politie, supermarktmedewerkers en bezorgers.

Dus aan de ene kant zitten mensen thuis (waaronder horeca, evenementen business etc.), en aan de andere kant zijn er enorme tekorten!

Nederland is in crisis en wat is het belangrijkste tijdens deze onzekere tijden? Juist saamhorigheid! We wonen met zijn allen in hetzelfde land en we moeten met zijn allen hier uit zien te komen. De economische gevolgen zullen niet te overzien zijn. De regering zal hulp aanbieden, maar men wil zich ook graag nuttig maken (en toch nog een salaris verdienen).

Omscholen van horeca naar zorg is niet zo snel gedaan, maar helpen daar waar extra hulp nodig is, kan altijd. Zit jij thuis, maar wil je graag werken in een supermarkt, als bezorger of in een distributiecentrum? Dat kan! Neem een kijkje bij onze vacatures en solliciteer direct!

Recente vacatures

Medewerker winkel Den Haag

Den Haag
 KiK
Parttime
3,29 - 6,64 p/u

Ben jij op zoek naar een parttimebaan in Den Haag? Zoek dan niet verder, want Kik zoekt een medewerker voor in hun winkel voor 24-28 uur. Woon jij in (de regio van) Den Haag, lees dan snel verder of jij de nieuwe collega van Kik bent.

Bekijk vacature

BIJBAAN

Verkoper Kledingwinkel

Enschede
 KiK
Parttime, Bijbaan
3,29 - 6,64 p/u

Jij daar! Ben jij op zoek naar een parttimebaan voor je vrije momenten in de week? Woon jij in (de omgeving) van Enschede en hou jij van kleding? Lees dan snel verder en wie weet heb jij je nieuwe job gevonden!

Bekijk vacature

Winkelmedewerker

Veenendaal
 KiK
Bijbaan
3,29 - 6,64 p/u

Heb jij altijd al in een kledingwinkel willen werken? Dan is dit je kans, want Kik in Veenendaal zoekt nog een winkelmedewerker voor 10 uur in de week. Woon jij in (de regio van) Veenendaal en ben jij op koopavonden en in de weekenden/vakanties beschikbaar? Lees dan snel verder of dit jouw nieuwe bijbaan is!

Bekijk vacature

Medewerker Verkoop & Advies

Huizen
 Tegeldepot
Parttime, Fulltime
1.800,- a 2.300,-

Woon jij in Huizen en ben jij op zoek naar een fulltime baan? Dan heb ik goed nieuws voor je, want Tegeldepot in Zeewolde zoekt een nieuwe collega!

Wist je dat het filliaal van Tegeldepot in Zeewolde zeer goed bereikbaar is met het OV of met de auto.  Dat is dus geen probleem voor jou. En die reiskosten? Die krijg je vergoed! Enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker Retail

Lelystad
 KiK
Parttime, Bijbaan
3,29 - 6,64 p/u

Wil jij een wat bijverdienen en ook nog tijd overhouden om dit uit te geven? Dan hebben wij goed nieuws, want Kik zoekt een flexibele verkoopmedewerker voor 20-24 uur per week in Lelystad! Lees snel verder!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00