035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Kennisbank » Horeca en de vitale beroepen

Horeca en de vitale beroepen

17-03-2020 | Kennisbank

In deze crisistijd zitten veel mensen thuis. Veel mensen die niet ‘hoeven’ te werken, omdat hun sector gesloten is. Maar andere mensen moet juist wel werken. Die hebben een functie in de zogenoemde ‘vitale’ sectoren.

Denk aan de ouderenzorg, maar ook de ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, brandweer, politie, supermarktmedewerkers en bezorgers.

Dus aan de ene kant zitten mensen thuis (waaronder horeca, evenementen business etc.), en aan de andere kant zijn er enorme tekorten!

Nederland is in crisis en wat is het belangrijkste tijdens deze onzekere tijden? Juist saamhorigheid! We wonen met zijn allen in hetzelfde land en we moeten met zijn allen hier uit zien te komen. De economische gevolgen zullen niet te overzien zijn. De regering zal hulp aanbieden, maar men wil zich ook graag nuttig maken (en toch nog een salaris verdienen).

Omscholen van horeca naar zorg is niet zo snel gedaan, maar helpen daar waar extra hulp nodig is, kan altijd. Zit jij thuis, maar wil je graag werken in een supermarkt, als bezorger of in een distributiecentrum? Dat kan! Neem een kijkje bij onze vacatures en solliciteer direct!

Recente vacatures

Medewerker Customer Service

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
2.080,- p/m

Amsterdam wij hebben een leuke baan in de aanbieding! Zoek jij nog werk voor minimaal 24 uur per week, heb jij ervaring met klantcontact en kun je snel schakelen? 

Dealergroep Stern zoekt een Medewerker Customer Service voor hun vestiging in Amsterdam. Lees snel verder!

Bekijk vacature

Vertegenwoordiger Zakelijke Markt

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Omgeving Baarn wij hebben werk! Heb jij in huis: commerciële ambitie, een beschikbaarheid van 40 uur per week én verantwoordelijkheidsgevoel? Dan hebben we misschien wel een geschikte baan voor jou: Sales Representative VodafoneZiggo!

Bekijk vacature

Telefoniste

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
12,- p/u

Communicatief vaardig, 24 per week beschikbaar en ervaring in klantcontact? Dan hebben we misschien een baan voor je!

Check snel of je aan het profiel voldoet!

Bekijk vacature

Accountmanager Buitendienst B2B

Veenendaal
 VodafoneZiggo
2.000,- a 2.200,- p/m

Je maakt onderdeel uit van de Community Sales Club. Hier worden ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld. Zo kom jij wel aan je dagelijkse portie motivatie!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00