Promotiewerk in Den Haag

Ooo oo, Den Haag mooie stad achter de duinen. Wat nou als jij achter deze duinen in deze mooie stad promotiewerk kunt doen. De stad van vrede en recht; van broodje è met ù. Hoe dat precies in zijn werk gaat?

Schenk een Haags bakkie voor jezelf in, luistert en huivert: je loopt samen met je collega ( maar dan niet hutje mutje naast elkaar want jullie willen uiteraard een zo groot mogelijk bereik hebben en alle twee andere mensen aanspreken…..Dat wordt een tweede natuur, let maar op! ) op een plek met heel veel mensen. Ik noem een Groenmarkt, een Grote Markt, een Buitenhof. Je loopt dit keer niet met je ziel onder je arm maar met een flinke stapel flyers. Je deed promotiewerk weet je nog? Met een Haagse lach ( zo een van oor tot oor ) deel jij flyers uit. Wij delen alleen niet zomaar flyers uit dus jij ook niet. Wij vertellen er altijd een verhaal bij. Promotiewerk = een lach en een verhaal.

Wij barsten van de verhalen

Een verhaal over winkel x op de Grote Marktstraat; over de kortingsactie van winkel x en dat deze meneer in kwestie nu echt langs moet omdat ze hem daar al verwachten! Dat dit zijn enige kans is op deze geweldige korting en dat jij van winkel x ( want dat ben je dan! ) hem deze kans niet wilt ontnemen! Hoppa! Promotiewerk = een lach en een verhaal. Jij kunt dat. Remember?

Jouw nieuwe bijbaan: solliciteer op de vacature promotiemedewerker

Je wandelt met een Walking billboard ( je weet wel, zo’n bord met reclame erop. Niet alle opvalwaarde hoef je zelf te creëren als je promotiewerk doet. Scheelt weer! ) langs de boulevard in Scheveningen. De wind door je haren, de geur van de zee in je neus. Het verhaal? Komt ie: strandclub x heeft volgende week een feestje y en om reden z moet dit stel daar heen. Ze hebben er alles: hapjes, drankjes. Als jij dit stel was, zou je gaan.

Een vlieger vliegt voorbij en de dag ook. O ja, en bijbruinen was nooit zo makkelijk.

Anders nog? Salaris? Wordt geregeld. Ben jij enthousiast? Solliciteer dan nu op de vacature promotiemedewerker bij Working RebelZ. Van enthousiaste mensen worden wij spontaan blij!

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00