Promotiewerk in Amsterdam: jouw nieuwe bijbaan?

Aan die Amsterdààààmse gràchten, deel jij al je flyers zòoò even uit. Wie zingt er mee?
Amsterdam is een stad die altijd leeft en altijd lacht. Je hoeft alleen maar mee te doen. Promotiewerk doen in deze wereldstad, is haast geen werk meer te noemen.

Oké, allemaal leuk en aardig denk jij nu. Maar wat voor promotiewerk zou ik dan precies gaan doen? Iets met beestje bij de naam; get to the point of recht voor se rààp zoals de Amsterdammers zouden zeggen. Goeie vraag!

Om die vraag goed te beantwoorden, wil ik je vragen je ogen even te sluiten. Yes? Hoeveel vingers steek ik op. Fout. Top! Je staat op de Dam: zaterdagmiddag rond 15:00 uur. Primetime. Je hoort een tram voorbij razen; je ziet een groepje toeristen minimaal 500 foto’s van het Paleis maken en struikelt net niet over een paar duiven voor je voeten. Het is soms oppassen geblazen! Op deze geweldige plek, in het hart van deze wereldstad ga jij flyers uitdelen voor winkel x in de Kalverstraat. Een lach op je gezicht gaat vanzelf. De flyers zijn niet aan te slepen!

Op zoek naar promotiewerk in Amsterdam: studentenvacatures

Je bent nog steeds in Amsterdam. Maar nu fiets je op de Grachtengordel. En nee niet op een gewone fiets. Je deed promotiewerk weet je nog? Op een Mediabike! Zo’n fiets met reclame aan weerszijden. Wij zorgen voor de opvalwaarde en jij doet de rest! Menig toerist trekt er graag zijn portemonnee voor om te fietsen over de grachten in een van de grootste Fietssteden ter wereld. Jij krijgt er voor betaald want je doet promotiewerk in Amsterdam.
Working RebelZ heeft continu nieuw promotiewerk in Amsterdam. Samen met je collega’s van Working RebelZ collega’s ga je samples uitdelen, fotomarketingcampagnes uitvoeren en flyeren. Leukere studentenvacatures ga je niet vinden!

Wat wil je nog meer? Salaris voor je promotiewerk? Wordt geregeld.Solliciteer nu op de vacature promotiemedewerker. Dan spreken de recruiters van Working RebelZ je snel.

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00