Promotiewerk in Groningen: Studentenbijbaan alert

Kom snel mee, we gaan naar het Noorden! Naar de jongste stad van Nederland met een gemiddelde inwonersleeftijd van 36,4 jaar en tegelijkertijd een geschiedenis die teruggaat naar 300 voor Christus; naar die bruisende studentenstad waar het altijd feest is. YES, we gaan naar Groningen! Die rondvaart laten we zitten en die kroegentocht komt later. We gaan naar Groningen om promotiewerk te doen!

Promotiewerk: vacature promotiemedewerker

Promotiewerk betekent veel, heel veel. Vooral betekent het dat wij mensen op een ludieke manier willen aanspreken en willen activeren. Dat kan op veel manieren, op heel veel manieren. Maar voor deze jongste stad van Nederland leek het ons wel leuk om aan de slag te gaan met een winspel om de doelgroep te bereiken. Watch this!

Jij staat op de grote markt met een super leuke collega. ( promotiewerk bij Working RebelZ doe je uitsluitend met hele leuke collega’s, hoe gaaf is dat! ) Jullie hebben het winspel opgebouwd voor winkel X. (Je weet wel, die super leuke winkel naast winkel Y!) Het winspel trekt direct de aandacht: een enorm rad waar mensen aan kunnen draaien voor korting. Voor de studenten dier er door een kater toch straal voorbij lopen, zijn jullie er! Jullie mogen het winspel promoten met de grootste lach op je gezicht! Jij lacht, heel Groningen lacht. Wedden?

Alsof dat nog niet genoeg is, mogen jullie het spel ook van A-Z begeleiden en de deelnemers aanmoedigen alsof hun ( en jullie ) leven ervan afhangt. Hoe dan? Door te zeggen dat niemand zo hard draait als deze meneer; dat dit de mooiste dag van zijn leven is; dat het rad overuren draait met zulke spierballen en dat winkel X op deze meneer wel heeeele hoge kortingen weg gaat geven. Promotiewerk = ook de longen uit je lijf schreeuwen. En laten we eerlijk zijn, er stààt ook veel op het spel! Korting bij winkel X , is ook niet niks toch? Hallo, winkel X!

Dat soort campagnes dus, en nog veel meer. Heel veel meer. Werk bijvoorbeeld als hostess op beurzen, ga samples uitdelen van het nieuwste merk Mars of zet je looks in voor promotioneel modellenwerk.

Nieuwsgierig naar de rest? Can’t wait to tell you! Solliciteer direct op de vacature promotiemedewerker  

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00