Promotiewerk in Leeuwarden

Friesland opgelet! Dat je in Leeuwarden kunt schaatsen wisten we. Dat je er lekker kunt eten en drinken ( en dat dan ook nog op een schattig sloepje op het water ) wisten we ook. Maar wisten jullie ook dat je er promotiewerk kunt doen?

Stel jezelf in deze waterstand nu even niet voor op een boot of op de schaats maar – om toch in de sportieve sferen te blijven – op een promobike. Dat is een fiets met reclame erop aan beide kanten zodat de doelgroep ( consumenten in alle vormen en maten: mannen, vrouwen, stellen, ouderen: gooi maar in mijn Friese pet ) ook vanaf een grotere afstand bereikt wordt. Promotiewerk gaat over een groot bereik namelijk! Weer wat geleerd 🙂

Op zo’n mediabike zit je heerlijk! Stel je eens voor: met een zonnetje op je Friese bol fiets je over het Zaailand. Je trekt alle aandacht, ( daar hou jij van want je doet promotiewerk ) trapt lekker door, ( daar hou jij van want je komt uit Friesland ) kijkt eens wat om je heen ( want je bent grutsk op je stad) en verdient ook nog eens geld!

Promotiewerk in Leeuwarden

Oké super leuk hoor WorkingRebelZ maar zit ik dan altijd op zo’n fiets als ik werk? Goede vraag! Nee, zeker niet. Promotiewerk = mensen bereiken op alle mogelijke manieren en altijd met een lach. Dit kan vanaf de fiets maar ook lopend met een stapel flyers; met een winspel dat je speelt voor winkel x; met een walking billboard op je rug; als gastvrouw of heer op een beurs… en dit was nog lang niet alles.

Wij vertellen je graag het hele verhaal bij ons op kantoor. Solliciteer nu op de bijbaan promotiewerk en we zien je snel op kantoor! Nemen we jou volledig mee in de kansen die Working RebelZ jou biedt.

Wij zorgen voor koffie, neem jij de dumkes mee?

Oan’t sjen!

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00