Promotiewerk in Middelburg: Studentenvacatures

Zeeland opgelet! Promotiewerk en Middelburg gaan heel goed samen, wist je dat al?
Nee? Pak een Zeeuwse bolus en Ga er maar eens lekker voor zitten dan nemen wij je mee…

Eerst een stukje theorie….

Promotiewerk gaat over connecten. Als dat is gelukt dan gaat het om overtuigen en enthousiasmeren voor merk x. Als je veel mensen overtuigt en enthousiasmeert gaan de flyers of samples hard en doe je je werk goed. Het is super simpel. Je hebt maar een paar  broodnodige ingrediënten nodig:
1. Veel mensen
2. Winkelstraten met veel winkels x
3. Merkambassadeurs die promotiewerk ademen, zijn, voelen, ruiken. Jij dus!

Nou heeft de ervaring ons na zo veel jaar promotiewerk (ja, ook in Middelburg!) geleerd dat vrolijke mensen makkelijker te overtuigen zijn. Van 1. maken we dus ‘vrolijke mensen’.

Promotiewerk in Middelburg: jouw nieuwe bijbaan

Dus nu Middelburg! Over nummer 3. hoeven we ons geen zorgen te maken, want anders las jij dit artikel niet. Winkelstraten in dit Zeeuwse pareltje, check! Veel mensen: Middelburg telt pak ‘m beet 40.000 inwoners dus genoeg om wat jaartjes hier jouw studentenbijbaan te vervullen.  En hoe kun je niet vrolijk zijn als je zo dicht bij de zee woont? YES! Middelburg is geslaagd voor de test.

Als promotiemedewerker ben je een kameleon in de uitvoer. Zoek jij een sample bijbaan? Dan is deze vacature voor jou! Zoek jij een bijbaan waarbij je flyers uitdeelt als je werk? De vacature promotiemedewerker zoekt jou!
Dit is de creme de lame creme van de studentenvacatures. Weet jij mensen trouwens versteld te laten staan met jouw unieke looks? Working RebelZ biedt ook promotioneel modellenwerk. We told you.. Dit is één van de beste studentenvacatures die je gaat vinden.

Zien we jou binnenkort? Als jij op de vacature promotiemedewerker solliciteert dan nemen we direct contact met jou op.

Italiaanse koffie: Check
Zeeuwse Bolus:   Bring your own

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00