Promotiewerk in Zwolle

Interesse in promotiewerk? Mooi! Interesse in promotiewerk in Zwolle? Nog mooier! De stad is met een prachtig middeleeuws centrum; een shopwalhalla van heb ik jou daar en Zwolse markten in alle soorten en maten de perfecte stad voor promotiewerk. Dus, we gaan naar Zwolle! ( zonder dollen )

We nemen mee: een gigantisch Pim Pam Pet rad, 125 vragenkaartjes en shiny show bizz kleding. We gaan naar winkel X op de Grote Markt. De winkel verwacht ons al, we worden hartelijk ontvangen. Koffie? Eèn bakkie kan want we zijn te vroeg. Maar beter te vroeg dan te laat. ( of zeggen ze in Zwolle ‘beter chillen dan hollen?’ )

Kleding aan, Rad staat, wij paraat! Let the show begin!

Promotiewerk in Zwolle: jouw nieuwe bijbaan?

Het is meteen al aardig druk op de Grote Markt. Promotiewerk in Zwolle begint met een spetterende start. De mensen kijken, blijven staan en worden direct benaderd door ons. “Goedemorgen Mevrouw, dit toen u vanmorgen opstond, wist u het nog niet maar dit is uw geluksdag! Mag ik u uitnodigen om mee te doen met levensgroot Pim Pam Pet? U draait, ik vraag. Er is 1 maar: het antwoord dat u geeft op mijn vraag moet beginnen met de letter die het rad aanwijst.”

Appeltje, eitje voor Zwollenaren toch?

Het rad blijft draaien, de dag vliegt. De rij groeit en groeit want iedereen op de Grote Markt wil meedoen. Met die traffic naar de winkel komt het dus wel goed. Het is hard werken maar zo leuk!

Het rad is maar 1 van de vele campagnes die je kunt doen met promotiewerk. Denk jij nu: dit smaakt naar meer. Tell me more!  Ga als hostess aan de slag of voer sampling werk uit. Heb jij de looks van een model? Working RebelZ biedt jou ook de mogelijkheden voor promotioneel modellenwerk.

Wij vertellen je graag meer over promotiewerk in Zwolle. Als jij direct solliciteert op de vacature promotiemedewerker, dan spreken we elkaar snel.

Zonder dollen.

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00