Altijd op tijd bij je bijbaan met de nieuwe NS dienstregeling

Vanaf december gaat de NS meer sprinters inzetten. Met in totaal 83 extra sprinters kom jij daarmee een stuk sneller op je locatie aan. Dit betekent nog even langer slapen in de ochtend en ’s avonds op tijd thuis zijn. Of tijdens je promotiewerk ruim op tijd op locatie aankomen. Klaar om de opdrachtgever van je bijbaan te verrassen? Lees deze blog om erachter te komen welke sprinters erbij komen.

Reisroutes die jouw bijbaan makkelijker maken

Tussen Geldermalsen en Den Bosch en tussen Leeuwarden en Meppel gaan meer sprinters rijden. Topman Roger van Boxtel van de NS vertelt: “Wij investeren hiermee volop in het belang van de reizigers die korte afstanden afleggen.” Tussen Utrecht en station Houten Castellum gaat zelfs elke tien minuten een sprinter rijden. De sprinterverbindingen zijn ideaal om snel op locatie te zijn. Excuses om te laat te komen zal je dan ook in de toekomst sterker moeten beargumenteren. 🙂  Het zijn dan ook reisroutes om je leven makkelijker te maken, niet om je excuses af te zwakken. Jouw bijbaan geeft meerdere verantwoordelijkheden, zoals op tijd komen. De NS ondersteunt jou in jouw studentenwerk met een optimale reisroute.

Is jouw promotiewerk in Utrecht en woon je in Houten? De NS neemt je mee. Ga jij samples uitdelen als promotiewerk in Tilburg? De NS zorgt voor een relaxte reistijd via Den Bosch. Met de studentenvacatures van Working RebelZ én de adviezen over reistijd ben jij op tijd bij de leukste studenten bijbaan.

Extra verbindingen die de NS al optimaliseerde

Vorig jaar vergrootte de NS ook al haar treinenvloot. Toen voegden zij maar liefst 100 sprinters toe aan haar bezetting. Daarmee breidde de NS de sprinterverbindingen uit tussen Groningen – Assen, Breukelen – Amsterdam en tussen Den Bosch – Oss. Om ook geleidelijk aan oudere treinen te vervangen heeft NS dit jaar in totaal meer dan 176 sprinters besteld. Door opdrachtnemers Stadler en CAF vonden al de eerste leveringen plaats. Op naar nog meer soepele treinreizen! Dan ben je altijd op tijd voor je bijbaan.

De bijbaan die jouw verder brengt

Niet alleen de NS brengt jou verder. Een bijbaan via Working RebelZ neemt jou direct mee de toekomst in. Onze studentenvacatures zijn dé volgende stap in je carriere, terwijl je nog studeert. Working RebelZ biedt jou coaching, trainingen en in-house opleidingen voor jouw ontwikkeling. Dus zoek jij een bijbaan? Dien je C.V. in en solliciteer op één van de vacatures van Working RebelZ.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00