035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » promotiewerk » Promotiewerk in Tilburg: leukste bijbaan tijdens je studie

Promotiewerk in Tilburg: leukste bijbaan tijdens je studie

20-10-2017 | promotiewerk, Solliciteren, Werknemers

Ben jij één van de 213.501 inwoners van Tilburg? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Houd je zenuwen in bedwang, we gaan het je nu vertellen…  De leukste, gaafste bijbaan tijdens je studie is nog beschikbaar! Word promotiemedewerker in deze geweldige stad. De studentenvacature promotiewerk in Tilburg zoekt nog Tilburgers.

Als Tilburger ben jij waarschijnlijk vaste bezoeker van de Tilburgse kermis. Hoe gaaf lijkt het je om op dit mooie evenement te werken als promotiemedewerker? Deze studentenvacature mag je echt niet mislopen! Na een werkdag kan je heerlijk met je collega’s neerstrijken op één van de terrasjes. La Trappe biertje erbij (als echte Tilburger moet je dat toch een keer gedronken hebben).

Promotiewerk in Eindhoven

Is deze studentenvacature voor jou?

In Tilburg is al wel wat te doen. Wat betekent.. Dat er ook veel promotiewerk in Tilburg voor jou beschikbaar is. Zien we jou binnenkort door de Heuvelstraat lopen terwijl je al lachend flyers aan het uitdelen bent? De volgende werkdag bestaat jouw bijbaan uit samples uitdelen aan de mensen op straat. Of ga je samen met twee collega’s aan de slag als hostessen voor een evenement. Bij Working RebelZ is het allemaal mogelijk!

Als promotiemedewerker ben jij het gezicht van diverse merken zoals; Pearle, Sony Playstation en Jeep. Tijdens jouw promotiewerk in Tilburg trek jij de aandacht van de doelgroep. Je spreekt mensen op een enthousiaste manier aan en activeert hen voor een bepaald product of dienst. Jij zorg dat elke klant met een goed gevoel vertrekt én actie gaat ondernemen. Dan weet je zeker dat je goed bent in promotiewerk! En hoe fijn is het dat het in je eigen stad Tilburg kan.

Solliciteer en deze bijbaan is van jou!

Working RebelZ heeft voor jou allerlei soorten studentenvacatures voor promotiewerk in Tilburg. Het fijne aan promotiewerk is dat het zo flexibel is. Door de flexibiliteit mag jij zelf bepalen waar en wanneer je wilt werken. Op basis van jouw beschikbaarheid word je in gepland op de studentenvacature. Dus ben je opzoek naar een nieuwe bijbaan? Zit jij vol met enthousiasme? Hou jij wel een babbeltje? Sta jij graag in de spotlights en vind jij het leuk om te promoten voor grote merken? Word dan een WorkingRebel en solliciteer nu op de vacture promotiemedewerker.

Recente vacatures

Medewerker Customer Service

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
2.080,- p/m

Amsterdam wij hebben een leuke baan in de aanbieding! Zoek jij nog werk voor minimaal 24 uur per week, heb jij ervaring met klantcontact en kun je snel schakelen? 

Dealergroep Stern zoekt een Medewerker Customer Service voor hun vestiging in Amsterdam. Lees snel verder!

Bekijk vacature

Vertegenwoordiger Zakelijke Markt

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

Omgeving Baarn wij hebben werk! Heb jij in huis: commerciële ambitie, een beschikbaarheid van 40 uur per week én verantwoordelijkheidsgevoel? Dan hebben we misschien wel een geschikte baan voor jou: Sales Representative VodafoneZiggo!

Bekijk vacature

Telefoniste

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Fulltime
12,- p/u

Communicatief vaardig, 24 per week beschikbaar en ervaring in klantcontact? Dan hebben we misschien een baan voor je!

Check snel of je aan het profiel voldoet!

Bekijk vacature

Accountmanager Buitendienst B2B

Veenendaal
 VodafoneZiggo
2.000,- a 2.200,- p/m

Je maakt onderdeel uit van de Community Sales Club. Hier worden ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld. Zo kom jij wel aan je dagelijkse portie motivatie!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00