Promotiewerk in Domstad Utrecht

Als Utrechter woon je op de centraalste plek in Nederland en hoef je niet ver te zoeken voor werk. Wil jij in de vierde grootste stad van Nederland werken? Bij Working RebelZ staat de vacature voor promotiewerk in Utrecht open. Wij nemen je mee in wat promotiewerk is en hoe jij de vacature in Utrecht kan vervullen.

Wat is promotiewerk nou eigenlijk? Het verbouwde Hoog Catharijne en de Oude Gracht bieden volop winkels. Al deze winkels (ook wel retailers genoemd) doen moeite om op te vallen. Het winkelend publiek maakt namelijk niet alleen keuzes op basis van assortiment, maar ook door uitstraling van de winkel en aanbiedingen. Promotiecampagnes hebben veel effect om winkelende mensen te enthousiasmeren om van een actie gebruik te maken. En jij kan dit doen! Hoe gaaf is dat. Als promotiemedewerker voer je bijvoorbeeld op Vredenburg een sampling campagne uit voor een nieuwe geur van de ICI Paris. Of schrijf je op het Neude leads voor de nieuwste Jeep auto. Zie je jezelf al flyeren voor het nieuwste concert in de Tivoli? Dan is promotiewerk in Utrecht voor jou de bijbaan voor tijdens je studie! Solliciteer en werk in de Domstad. Of zoals Herman Berkien ooit zong:

“Uterech, me stadsjie daor gebeurt van allerhând (Utrecht, mijn stadje daar gebeurt van alles)
[…]
Uterech, ’t moais van allemaol” (Utrecht, het mooist van allemaal)

Solliciteer op vacature promotiewerk in Utrecht

Deze bijbaan biedt jou alle flexibiliteit tijdens je studie. Je kan in je eigen stad Utrecht werken. Kom je uit omliggende gemeentes zoals Vleuten, Nieuwegein, IJsselstein, Houten of de Meern? Dan is de bijbaan promotiewerk in Utrecht op minimale reisafstand voor jou. Deze vacature is van jou!

Het Working Rebelz team vertelt jou graag meer over deze vacature. Hebben we je al nieuwsgierig genoeg gemaakt? Solliciteer dan direct op de vacature van promotiewerk in Utrecht.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00