Promotiewerk in Haarlem: Bijbaan in jouw stad

De historische binnenstad van Haarlem weet het team van Working Rebelz elke keer weer te betoveren. Met elke promotiecampagne die plaatsvindt in Haarlem genieten wij weer van de stad. Wil jij ook zo genieten van jouw stad en tegelijkertijd aan het werk zijn? Kom dan als promotiemedewerker werken bij Working RebelZ en ga aan de slag in Haarlem! Promotiewerk in Haarlem betekent voor jou werken in de mooiste winkelstraten en op de gaafste evenementen. Ben jij aan een nieuwe bijbaan toe? Dan is promotiewerk het voor jou!

Als promotiemedewerker promoot je bijvoorbeeld een actie van de Pearle in de Grote Houtstraat en de Zijlstraat. Of werk als hostess op één van de vele evenementen op de Grote Markt, zoals bevrijdingspop en Jazz & More. En wie weet deel jij als promotiemedewerker komende zomer zonnebrand samples uit op strand Bloemendaal. Promotiewerk in Haarlem biedt jou alle vrijheid om te werken op de dagen dat jij kan.

Vacature: Promotiewerk in Haarlem

Bij Working RebelZ kan jij direct aan de slag als promotiemedewerker in Haarlem en omgeving. Is promotiewerk zeg maar jouw ding? Of heb je dit nog nooit eerder gedaan en ga jij graag de uitdaging aan? Solliciteer dan voor promotiewerk in Haarlem en ga binnenkort in deze historische stad aan het werk. Als inwoner van Haarlem ben je trouwens in goed gezelschap; Lodewijk Napoleon woonde destijds ook in Haarlem.

Twijfel je of dit de bijbaan voor jou is? Promotiewerk is voor iedereen die wel van een praatje maken houdt en niet verlegen is. Dus durf jij jezelf wel in de spotlight te zetten en heb je een soepele babbel? Dan is promotiewerk in jouw eigen stad Haarlem de beste bijbaan die je gaat vinden. Als promotiemedewerker kom je in een geweldig Working RebelZ team. Samen met je teamleden maak jij een geweldig succes van de promotiecampagnes!

Zien we jou binnenkort op kantoor? Solliciteer direct hier op de vacature promotiemedewerker. 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00