Promotiewerk in Arnhem

Werken in je eigen stad. Hoe fijn is dat! Via Working RebelZ kan jij aan de slag voor de bijbaan promotiewerk in Arnhem. Bestaat jouw ideale bijbaan uit:

  1. Leuk werk met collega’s (die misschien wel jouw vrienden voor het leven worden?)
  2. Werken voor mooie merken
  3. Dichtbij huis werken (met de mogelijkheid om meer van Nederland te zien)
  4. Goed betaald krijgen
  5. Relevante werkervaring opdoen (om aan een mooi C.V. te bouwen)

5x Ja? Lees dan door! Promotiewerk in Arnhem is de bijbaan die jouw studententijd geweldig gaat maken. En ohja, kom je uit de omgeving van Arnhem? (bv. Schaarsbergen, Elden, De Praets en ’t Vlot) Ook jij kan solliciteren op deze studentenvacature.

Wat is promotiewerk?

Het is elke dag weer anders. De ene werkdag ga jij bijvoorbeeld flyers uitdelen als werk om het nieuwste concert in GelreDome aan te kondigen. Terwijl je staat te flyeren op de Grote Markt schijnt het zonnetje op je gezicht. En zie je jezelf de volgende werkdag al samples uitdelen op Arnhem Centraal van Coca Cola? Jouw sample bijbaan gaat heel veel mensen vrolijk maken. Maar promotiewerk in Arnhem houdt meer in dan enkel wat uitdelen. Het gaat om een indruk maken bij de doelgroep. Je gaat hen allereerst informeren over de actie of boodschap. Daarna geef je hen een call to action mee. Bijvoorbeeld tijdens het samples uitdelen: “Deze week zijn ze in de aanbieding bij de Coop.” Promotiewerk in Arnhem is geen dag hetzelfde. En dat maakt deze studentenvacature zo leuk!

Solliciteer nu op de bijbaan promotiewerk in Arnhem

Ben jij al enthousiast geworden? Zie je jezelf al flyers uitdelen en/of sampling werk doen? Solliciteer dan nu de studentenvacature promotiewerk in Arnhem! Promotiewerk is de leukste bijbaan voor tijdens je studie. En werken via de studentenvacatures van Working RebelZ levert je ook vele extra’s op. Je wordt uitgenodigd voor online – en offline trainingen & seminars. Zodat je na je studie een streepje voor hebt op alle andere kandidaten. Solliciteren op deze studentenvacature is snel en gemakkelijk.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00