035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » promotiewerk » Promotiewerk in lichtstad Eindhoven

Promotiewerk in lichtstad Eindhoven

19-10-2017 | promotiewerk, Solliciteren, Werknemers

Zoek jij een bijbaan? Stop dan met zoeken! Working RebelZ heeft voor jou promotiewerk in Eindhoven. De leukste, spontaanste en gezelligste bijbaan voor tijdens je studie. In de stad van de Philips gloeilampen is elke dag een dag voor promotiewerk. We houden deze bijbaan voor jou bezet! Als inwoner van de slimste regio ter wereld weten we dat jij een goede keuze zal maken. (Mocht je het antwoord niet weten… Promotiewerk in Eindhoven is de beste keuze!) Deze bijbaan voor tijdens je studie gaat jou niet alleen een C.V. boost opleveren, maar nog veel meer!

Jij brengt “Eindhoven de gekste” op een positieve tot leven in de uitvoer van deze studentenvacature. Deze bijbaan vraagt om zelfverzekerdheid, een soepele babbel en spontaniteit. Met deze 3 eigenschappen op zak zien wij voor jou een geweldige start van je carrière tegemoet. En twijfel je of je deze eigenschappen hebt? De fieldcoaches van Working RebelZ coachen jou tijdens je gehele bijbaan bij ons.

Studentenvacatures in Lampegat: Promotiewerk

Promotiewerk in Eindhoven is zeer divers. En voor jou heel flexibel! Werk op de dagen dat jij beschikbaar bent en vervul daarmee deze studentenvacature. Voer bijvoorbeeld promotiewerk uit op Vliegveld Eindhoven door samples uitdelen van de nieuwste wasmiddel. De terugkomende reizigers zijn blij met de sampling en jij hebt leuk werk! Of je gaat als bijbaan flyeren in de Heuvel Galerie voor bijvoorbeeld de Bijenkorf. En zie jezelf al flyers uitdelen op Lichtfestival Glow  Eindhoven? Promotiewerk in Eindhoven is elke dag weer anders. Deze bijbaan mag je niet laten lopen! Working RebelZ heeft continu variërend werk in Eindhoven voor haar promotiemedewerkers.

Solliciteer nu op de vacature promotiemedewerker. Dien je C.V. in en dan spreken we jou snel. Aangenomen? Dan kan jij snel aan de slag als promotiemedewerker in Eindhoven! PS: Heb jij de looks van een model? Eén van de studentenvacatures van Working RebelZ is promotioneel modellenwerk.

 

Recente vacatures

Klantenservice Medewerker

Amsterdam-Zuidoost
 Stern Customer Services
2.080,- p/m

Houd je van bellen? Ja? Met mensen in contact zijn? Ook leuk? Geld verdienen? Check?!
Nou dan hebben we vast en zeker een match!

Bekijk vacature

Projectmanager Grafisch Vormgeving

Hilversum
 LEDimpact
Fulltime
2.300,- a 2.500,- p/m

In het gezellige Hilversum, wordt er gezocht naar een grafisch projectmanager. Ben jij nou creatief, houd je van uitdaging en vind jij organiseren helemaal het einde? Heb je ook nog eens grafische vormgeving skills? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Bekijk vacature

TOP JOB

Kwaliteitsmanager Brand Activation

Hilversum
 Dutch Moving Media
Fulltime
2.300,- tot 2.800,-

Ga jij voor het beste resultaat, ben jij creatief en heb jij oog voor details, dan hebben wij misschien wel een match! Lees snel verder voor alle ins en outs over de functie van kwaliteitsmanager en solliciteer direct!

Bekijk vacature

Sales adviseur Ziggo Zakelijk in Tilburg

Tilburg
 Stream-online
Parttime, Fulltime
rond 1680,- + bonus

Heb jij net zulke goede rijkunsten als Max Verstappen? Is een praatje maken voor jou geen probleem en kan je minimaal 24 uur per week werken? Dan is dit écht iets voor jou! Lees snel verder!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00