Promotiewerk in Universiteitsstad Nijmegen

Woon jij in de prachtige universiteitsstad Nijmegen? Of in een gemeente in de omgeving zoals Wijchen, Beuningen en Berg en Dal? Dan woon jij in of vlakbij de oudste stad van Nederland. En wist jij dat de naam Nijmegen uit het Latijns komt en nieuwe markt betekent? Omdat jij in deze geweldige stad woont heeft Working Rebelz voor jou een hele gave kans: promotiewerk in Nijmegen!

Zoek jij een bijbaan waarbij jij ‘de markt’ opgaat om een product te vertegenwoordigen? Dan is promotiewerk voor jou de ideale bijbaan! Tijdens je werkdag promoot je bijvoorbeeld het nieuwste concert van de Doornroosje op de Grote Markt in Nijmegen. Of voer je promotiewerk tijdens de Nijmeegse vierdaagse voor A-merken uit. Zie je jezelf al tijdens de vierdaagsefeesten samples uitdelen van de nieuwste Mars? Dan moet jij echt solliciteren voor promotiewerk bij Working RebelZ. Promotiewerk is een sterke bijbaan voor op je C.V. En hoe fijn is het dat je vlakbij huis kan werken? Je stapt op je fiets en fiets naar het centrum van Nijmegen waar jouw promotiewerkdag start.

Jouw ideale bijbaan is promotiewerk in Nijmegen

Benieuwd hoe jouw werkdag eruit ziet als promotiemedewerker? We vertellen je eerst wat promotiewerk inhoudt. Als promotiemedewerker ga je het gesprek aan met de doelgroep van het merk waarvoor je werkt. De ene keer zijn dat gezinnen, de andere keer zijn dat Nijmeegse vierdaagse lopers. Al deze informatie vindt je in de briefing die je voorafgaand aan je werkdag ontvangt. Je enthousiasmeert hen voor jouw boodschap en spoort hen om actie te ondernemen na jullie contactmoment. Elke promotiecampagne is weer een nieuwe uitdaging wat jij gaat doen. Ga je als hostess aan de slag op een beurs of geef je een instore demonstratie? Als promotiemedewerker is geen enkele dag hetzelfde.

Hebben we je getriggerd? Kom dan bij ons op kantoor langs. Dan vertellen we je direct hoe jouw promotiewerkdag eruitziet. Voor je langskomt vragen we je alleen nog om te solliciteren op de vacature promotiemedewerker. Zodra jouw sollicitatie binnen is neemt de Working Rebelz recruiter contact met jou op.

Hoaje!

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00