Studentenvacature: Promotiewerk in Hoofddorp

Hoofddorpers opgelet. Jullie komen in aanmerking voor de leukste bijbaan van Nederland! Working RebelZ zoekt promotiemedewerkers. Vervul jij de studentenvacature promotiewerk in Hoofddorp? Dat betekent dat jij als promotiemedewerker in je eigen stad kan werken. Wil jij weten waarom dit een leukste bijbaan is? Lees dan nu verder. Wij nemen je mee in de studentenvacature promotiewerk in Hoofddorp.

Promotiewerk in Hoofddorp is de leukste bijbaan voor tijdens je studie. Of je nou liever doordeweeks of in het weekend wil werken, bij Working RebelZ kan het allemaal! Door de flexibiliteit die wij jullie bieden wordt deze bijbaan nog leuker. Je mag zelf aangeven waar en wanneer je wilt werken. Op basis van de beschikbaarheid die jij hebt aangegeven wordt je ingepland op deze studentenvacatures.

Promotiewerk in Hoofddorp: jouw nieuwe bijbaan

Promotiewerk bestaat uit allerlei verschillende soorten werkzaamheden. Promoot jij binnenkort samen met je collega’s poppodium Duycker? Terwijl jullie flyers uitdelen vertel je voorbijgangers over het aankomende concert. Een flyer bijbaan is hartstikke gezellig! En zie je jezelf aankomende zomer al samples uitdelen op Mysteryland? Met sampling werk maak jij alle bezoekers blij. En zeg nou zelf.. hoe chill is het om je studentenwerk uit te voeren op een festival! Ook kan jij als hostess werken op één van de openingsavonden in de Schouwburg de Meerse. Samen met andere hostessen verwelkom je de gasten, wijs je de weg naar de garderobe en zorg je ervoor dat de gehele avond glad verloopt. Kortom: promotiewerk in Hoofddorp verveelt nooit! Er is altijd wel wat te doen.

Promotiewerk in Hoofddorp betekent dat jij het gezicht van het merk waar je voor werkt. Dit is dus niet zomaar een bijbaan, jij kan namelijk het verschil maken. Jouw uitstraling naar de doelgroep is hierin belangrijk is. Maar hoe zorg je daar nou voor? Begin altijd met een lach op je gezicht, wees enthousiast en stel jezelf representatief op! Zoek contact met je doelgroep en laat hun kennis maken met het product. Appeltje eitje, toch?

Ben jij al enthousiast? Solliciteer dan nu op de studentenvacature Promotiewerk in Hoofddorp. Graag leren we jou kennen zodat jij op deze geweldige bijbaan kan werken.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00