Studentenvacatures: Promotiewerk in Rotterdam

Rotterdam! De op Amsterdam na grootste stad van Nederland, met die O zo bekende haven. De geroemde Erasmusbrug is, hoe mooi hij ook is, jouw doorn in het oog als je op de fiets bent. Maar daartegenover staat wel dat Rotterdamse voetbalclub Feyenoord dit jaar kampioen is geworden en Club Vie dit jaar ff uitgeroepen is tot beste club van Nederland. Wil je het beste nieuws van de dag horen? Jij hebt de mogelijkheid om promotiewerk in Rotterdam te doen. Dus.. misschien ben jij binnenkort wel promotiemedewerker op het Schouwburgplein, werk je in een team van hostesses in Ahoy of ben je te vinden in de Koopgoot waar je samples uitdeelt.

Aanbod bijbanen promotiemedewerker in Rotterdam  

Jouw grote vraag gaan wij nu beantwoorden. Wat heeft Working Rebelz voor promotiewerk in Rotterdam te bieden? Working RebelZ heeft voor jou allerlei soorten studentenvacatures in promotiewerk in Rotterdam. Het voordeel aan promotiewerk is dat het geheel flexibel is. Jij bepaalt dus wanneer je jezelf inplant voor deze bijbaan. Op basis van jouw beschikbaarheid wordt je ingepland op deze studentenvacature. De beste combinatie voor studentenwerk!

Promotiewerk in vele varianten: doen waar jij goed in bent

Je bijbaan kan woensdag flyeren inhouden en op zaterdag samples uitdelen. Zondag sta je ingepland voor promotioneel modellenwerk! De continu afwisseling van promotiewerk in Rotterdam zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Samen met super leuke collega’s spreek jij mensen aan op een enthousiaste manier door te glimlachen, leuke gesprekken te voeren en de mensen weer te laten vertrekken met een positieve gedachte over het product! Klinkt dit niet als een top bijbaan?

Solliciteer op de studentenvacature: promotiewerk in Rotterdam

Ben jij opzoek naar een flexibel bijbaan als promotiemedewerker in Rotterdam? En durf je jezelf en het merk in de spotlights te zetten? Solliciteer dan nu! Woon je in Schiedam, Vlaardingen, Delft, Dordrecht of een van de andere steden/dorpen vlakbij? Dan is promotiewerk in Rotterdam de bijbaan iets voor jou!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00