Volop promotiewerk in Leiden

De leukste studentenvacatures vind je bij Working RebelZ! Heb jij een vlotte babbel en vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren? Dan is promotiewerk in Leiden voor jou de bijbaan voor tijdens je studie. In de oudste universiteitsstad van Nederland hebben wij voor jou volop werk. De studentenvacatures voor promotiewerk in Leiden staat nog open, dus solliciteer snel. Kom je uit omliggende gemeentes van Leiden, zoals Leiderdorp, Voorschoten en Wassenaar? Ook dan kan je zeker solliciteren op deze studentenvacatures.

Wat houdt promotiewerk in Leiden in?

Als promotiemedewerker, met die vlotte babbel, ga jij de gebriefde doelgroep enthousiasmeren. De ene keer is het een sample bijbaan en de andere keer ga je flyeren als bijbaan. Deze studentenvacatures vragen dan ook om flexibele merkenkameleons. Jij kan jezelf elke keer weer volledig inleven in het merk waarvoor je promotiewerk doet.

Tijdens het flyers uitdelen spreek jij de doelgroep aan en enthousiasmeer jij ze. Bijvoorbeeld voor museum Naturalis. Promotiewerk in Leiden betekent ook dat je kan werken op lokale evenementen. Ga als hostess aan de slag op Leids ontzet of werk samen met collega’s op dit event waarbij jullie samples uitdelen. Jouw sample bijbaan gaat heel veel mensen blij maken. Leuker kan jouw werkdag niet worden!

Wij begrijpen dat jij graag een flexibele bijbaan wilt. Dan kan je werken wanneer je wilt. Heb je een keer tentamens, dan is er geen man over boord. Met één klik in jouw online profiel meld je je af.  Promotiewerk betekent vrijheid, veel werkervaring opdoen voor je C.V. en mooi salaris verdienen. Zoek jij een bijbaan in je eigen stad? Solliciteer dan nu op de studentenvacature promotiewerk in Leiden. Zodra jouw sollicitatie binnen is nemen we met jou contact op.

Ohja, heb jij de looks van Doutzen Kroes? Of ben jij de tweelingbroer van de Giorgio Armani man? Working RebelZ heeft ook promotioneel modellenwerk. Dit is exclusiever promotiewerk waarbij jouw looks belangrijk zijn. De studentenvacature modellenwerk vind je hier.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00