035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Solliciteren » Hoe verstuur je je sollicitatie?

Hoe verstuur je je sollicitatie?

21-10-2020 | Solliciteren, tips, Werknemers

Met deze 7 tips kom jij verder met je sollicitatiemail dan alleen “zie bijlage’.

Tip 1:
Gebruik een emailadres waar je representatief mee voor de dag komt. Denk aan je eigen voor en achternaam. Dan weet de ontvanger gelijk hoe je heet en dat is gemakkelijk te onthouden.

Tip 2:
Geef je bijlages de juiste naam. Dus wat het document is, gevolgd door je naam en de functie waarvoor je solliciteert.

Tip 3:
Voordat je aan de mail begint, voeg je eerst de bijlagen toe. Zo vergeet je nooit de bijlagen mee te sturen. Denk eraan om de bijlage als een PDF-bestand te uploaden!

Tip 4:
Maak een pitch van je email. Waarschijnlijk heb je al een motivatiebrief geschreven en toegevoegd, maar je moet de lezer ook pakken zodra jouw email wordt geopend. Een eerste indruk maak je maar eenmaal!

Tip 5:
Check alles voordat je het verstuurt. Heb je de juiste bijlagen toegevoegd?  Is je email persoonlijk en overtuigend genoeg? En word je er zelf enthousiast van?

Tip 6:
Denk goed na over je onderwerp regel. Originaliteit is belangrijker dan functionaliteit. Het is belangrijk om direct op te vallen, maar ook om duidelijk te maken waar je email over gaat.

Tip 7:
Vul het e-mailadres van de ontvanger in. Dit doe je als allerlaatste, zodat je niet per ongeluk de email kan versturen voordat deze klaar en gecontroleerd is.

Veel succes met solliciteren!

Recente vacatures

Sales Medewerker Buitendienst

Emmeloord
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- ;

Ben jij een ster op het gebied van Sales en weet jij hoe je de ondernemer kan overtuigen? Dan hebben wij dé gevonden voor jou! Wij gaan je alles vertellen hoe je aan de slag kunt gaan voor VodafoneZiggo.

Bekijk vacature

Field Sales

Nunspeet
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- ;

Voor VodafoneZiggo zijn wij opzoek naar Field Sales specialisten. Weet jij als geen ander hoe je een succesvol verkoopgesprek moet voeren? En herken jij jezelf in eigenschappen als overtuigend, doortastend en enthousiast?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Verkoper Deur tot Deur

Ermelo
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,-

Weet jij als geen ander hoe je een goed verkoopgesprek voert? Raak jij gemotiveerd van het werken met targets en ben jij de beste in verkopen? Mooi, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Accountmanager Telecom

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,-

VodafoneZiggo is op zoek naar een Accountmanager in de buitendienst. Ben jij graag in de buitenlucht, weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Dan heeft VodafoneZiggo een toffe uitdaging voor jou!

Bekijk vacature

B2B Sales Medewerker

Kampen
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- tot 2.200,-;

He, jij daar! Met je enorme enthousiasme, commerciële instelling en gezonde dosis overtuigingskracht. Wij zijn op zoek naar jou. Lees snel verder wat we te bieden hebben.

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00