035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken in Den Haag

 

Iedereen wil toch werken in die mooie stad achter de duinen? Deze stad is met 537.988 inwoners, op Amsterdam en Rotterdam na de grootste stad van ons land. Altijd een goede sfeer, vlakbij het strand en talloze bedrijven, winkels en restaurants waar ze staan te springen om personeel. In deze politieke hoofdstad wordt de koers van ons land bepaald. Dat gegeven plus de grote expat community en centrale ligging maakt dat veel grote bedrijven zich hier willen vestigen. We noemen een T-Mobile, Rode Kruis, Total en een Staatsloterij. Aan de slag in Den Haag dus!

Meer informatie

Vacatures in Den Haag

Op zoek naar een vacature in Den Haag? Goed idee! Check onze vacature pagina voor al onze vacatures in Den Haag. Commercieel, administratief, vast of flex: Working RebelZ heeft het allemaal.

Solliciteren in Den Haag

Heb je een vacature naar je hart gevonden? Wil je graag solliciteren in Den Haag? Reageer dan snel en vertel ons waarom jij geknipt bent voor deze job. Wie weet wandel jij dan binnenkort jouw toekomstige kantoor binnen voor een sollicitatiegesprek. Natuurlijk ga jij ze omver blazen met jouw talenten. Dat heb jij goed gedaan! Tijd voor een welverdiend Haags bakkie in de stad waar jouw carrière begint.

Home > Vacatures > Vacatures Den Haag
Filters
Sales Medewerker Intersport

Den Haag
 Dutch Moving Media
Freelance, Bijbaan
8,- a 15,- p/u

Wij zoeken sportievelingen met sales talent! Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je klanten mag verleiden om een Slimme Klantenpas aan te schaffen met alleen maar voordelen? Makkelijk geld verdienen toch?

Bekijk vacature

BIJBAAN

Promotor Intersport

Den Haag
 Dutch Moving Media
Freelance, Bijbaan
8,- tot 15,- p/u

Spring jij eruit met jouw verkooptechnieken, ben je een echte sportfanaat en enorm gemotiveerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00