035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken in Den Haag

 

Iedereen wil toch werken in die mooie stad achter de duinen? Deze stad is met 537.988 inwoners, op Amsterdam en Rotterdam na de grootste stad van ons land. Altijd een goede sfeer, vlakbij het strand en talloze bedrijven, winkels en restaurants waar ze staan te springen om personeel. In deze politieke hoofdstad wordt de koers van ons land bepaald. Dat gegeven plus de grote expat community en centrale ligging maakt dat veel grote bedrijven zich hier willen vestigen. We noemen een T-Mobile, Rode Kruis, Total en een Staatsloterij. Aan de slag in Den Haag dus!

Meer informatie

Vacatures in Den Haag

Op zoek naar een vacature in Den Haag? Goed idee! Check onze vacature pagina voor al onze vacatures in Den Haag. Commercieel, administratief, vast of flex: Working RebelZ heeft het allemaal.

Solliciteren in Den Haag

Heb je een vacature naar je hart gevonden? Wil je graag solliciteren in Den Haag? Reageer dan snel en vertel ons waarom jij geknipt bent voor deze job. Wie weet wandel jij dan binnenkort jouw toekomstige kantoor binnen voor een sollicitatiegesprek. Natuurlijk ga jij ze omver blazen met jouw talenten. Dat heb jij goed gedaan! Tijd voor een welverdiend Haags bakkie in de stad waar jouw carrière begint.

Home > Vacatures > Vacatures Den Haag
Filters
Medewerker winkel Den Haag

Den Haag
 KiK
Parttime
3,34 - 10,21 p/u

Ben jij op zoek naar een parttimebaan in Den Haag? Zoek dan niet verder, want Kik zoekt een medewerker voor in hun winkel voor 24-28 uur. Woon jij in (de regio van) Den Haag, lees dan snel verder of jij de nieuwe collega van Kik bent.

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker Retail

Den Haag
 KiK
Parttime
3,34 - 10,21 p/u

Omgeving Den Haag opgelet! Zoek jij nog een leuke nieuwe baan als Verkoopmedewerker voor 28-32 uur in de week? Dan hebben wij goed nieuws, want die hebben wij voor je vacant!

Lees snel verder of jij de nieuwe collega van Kik bent!

Bekijk vacature

Sales Promotor Lenovo

Den Haag
 Hamilton Bright
Bijbaan
8.15 - 13.97 p/u

Gezocht: Sales promotor! Ben jij een echte sales tijger? Iemand met een commerciële motor en een talent voor communicatie? Lees dan snel verder want dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00