035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken in Groningen

 

Werken in Groningen! YES! Wist je dat deze bruisende studentenstad tot een van de gelukkigste steden van Europa behoort? Werken in Groningen moet dus wel bijdragen aan jouw geluk! Groningen telt 200.000 inwoners waarvan een kwart student en is daarmee de jongste stad van Nederland! Dat je kunt kroegjes hoppen tot in de vroege uurtjes zal je dus niet verbazen. Jonge mensen willen feesten maar ook leren, organiseren, debatteren…..De stad is elke dag volop in ontwikkeling en daarmee een interessante locatie voor bedrijven. Werken in Groningen betekent: de keuze uit 15.690 bedrijven die zich daar hebben gevestigd.

Meer informatie

Vacatures in Groningen

Working RebelZ heeft helaas niet bij al deze bedrijven een rebelse voet tussen de deur maar wel bij een aantal in de buurt van Groningen! Check onze vacatures in Groningen voor een overzicht en kijk of er wat tussen zit. Wij richten ons als uitzendbureau op studenten, starters, fulltimers en parttimers. Ben je student in Groningen, (hoe leuk!) check dan onze flex vacatures in Groningen. Ben je afgestudeerd, (gefeliciteerd!) kijk dan eens bij onze fulltime banen in Groningen! Zo veel mensen, zo veel wensen, zo veel banen bij Working RebelZ!

Solliciteren in Groningen

Wil jij aan de slag in Groningen en heb jij de vacature gevonden die helemaal past bij jouw competenties? Reageer dan snel op deze vacature en wij nemen contact met je op. Klikt het, dan koppelen we je aan het gelukkig bedrijf in Groningen. Misschien zet jij daar binnenkort je eerste stap over de drempel op weg naar je sollicitatiegesprek! Het kan snel gaan……

Home > Vacatures > Vacatures Groningen
Filters
BIJBAAN

Retail Verkoper

Groningen
 KiK
Bijbaan
3,34- 6,75 p/u

Als verkoper bij Kik weet jij de weg in de winkel. De vragen van de klant kun jij beantwoorden. Geen klant in de winkel? Dan vul jij je tijd met het vouwen van kleding en het organiseren van de winkelvloer. Nieuwe producten label je en leg je in de winkel. Jij steekt graag je handen uit de mouwen.

Bekijk vacature

SUMMER JOB

Vakantie Medewerker

Groningen
 KiK
Tijdelijk, Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

Wil jij je de tijd in je zomervakantie zinvol besteden en een leuk zakcentje bijverdienen? Het filiaal van Kik in Groningen is op zoek naar een vakantie medewerker voor 24 uur in de week. Zo heb je een leuke dagbesteding, verdien je ook nog lekker van geld en hou je nog tijd over om dit uit te geven! Een win-win situatie dus!

Bekijk vacature

Sales promotor voor Shimano

Groningen
 Hamilton Bright
Tijdelijk, Bijbaan
Een mooi basissalaris

Wij zoeken een Sales Promotor voor Shimano

Groningen opgelet want wij hebben een leuke bijbaan van april-juni. Sales Promotor voor het mooie merk Shimano.

Interested? Lees snel verder voor de details!

Bekijk vacature

Promotiemedewerker Groningen

Groningen
 Hamilton Bright
Bijbaan
7.64 - 12.11 p/u

Wanted: Promotiemedewerkers in Groningen! Wij zijn op zoek naar gloednieuwe Promotiemedewerkers! Heb jij in huis: enthousiasme, een klantvriendelijke uitstraling, een beetje lef en een lach van oor tot oor? Staat dit huis dan ook nog ergens in- of om Groningen?

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker Groningen

Groningen
 Hamilton Bright
Bijbaan
8.15 - 13.97 p/u

Wij hebben voor omgeving Groningen in de aanbieding: een baan als Verkoopmedewerker! Werken wanneer jij wilt voor de mooiste merken van Nederland (wat zeg ik: de wereld!) Lees, oordeel en reageer!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00