Huur je beursbemanning in via Working RebelZ

Het inhuren van beursbemanning gaat jouw aankomende beurs nog succesvoller maken. Beurspersoneel inhuren zorgt er namelijk voor dat je er meerdere ervaren handen bij krijgt. In deze blog lees jij in welke rollen je beursbemanning kan krijgen, voor wat voor soort beurzen beursbemanning inzetbaar is en wat de kosten zijn voor het inhuren van een promotieteam.

Ga snel naar …

Beurspersoneel: welke functies kan beursbemanning hebben?

Beursmedewerkers zijn er in verschillende vormen en maten te vinden. Beursmedewerkers zijn vaak promotiemedewerkers die zich gespecialiseerd hebben binnen een bepaalde rol.

  • Standmedewerkers: informeren, adviseren en verkopen het product vanaf de stand
  • Sampling medewerkers: deelt samples uit aan de doelgroep voor een eerste ervaring
  • Demonstrateurs: verzorgt productdemonstraties
  • Hostessen: treed op als gastvrouw en ontvangt gasten
  • Kok: op FMCG beurzen, zoals de Huishoudbeurs, en foodbeurzen, zoals de Horecava tref je ook vaak een kok aan in een team van de standbemanning.
  • Promotiemedewerkers: verzorgen een promotiecampagne op de stand
  • Op- en afbouwer: sterke mannen (en vrouwen) die stands op- en afbouwen

Elk van deze rollen geeft een andere invulling aan het behalen van de beursdoelstelling. Voor het vinden van de juiste werknemers is het dan ook belangrijk om je beursdoelstelling helder te hebben.

Beurspersoneel inhuren

Beursbemanning inhuren zorgt ervoor dat je meer (potentiële) klanten kan bedienen

Personeel voor beurzen zoals de Huishoudbeurs en Hiswa

Zoek jij personeel voor jouw stand op beurzen zoals de Huishoudbeurs en de Hiswa? Working RebelZ beschikt over een poule met representatieve en ervaren beursmedewerkers. Op beurzen werken is pittig en niet voor iedereen weggelegd. De standmedewerkers, hostessen en al het andere beurspersoneel van Working RebelZ verbazen je graag met hun energie en inzet. Met hun beurservaring zorgen zij ervoor dat jouw Huishoudbeurs, Hiswa of Horecava geweldig verlopen.

Beursmedewerkers zijn ook zeer goed inzetbaar als evenement medewerkers

Ben je tevreden over je beursmedewerkers van Working RebelZ? Zet ze dan ook in op jouw volgende evenementen. Bijvoorbeeld als je personeel gaat inhuren voor de Libelle Zomerweek.  Beurspersoneel is namelijk erg geschikt voor evenementen. Ze zijn gewend aan de hectiek, werken hard en de doelgroep bereiken is hun tweede natuur.

Wat kost het inhuren van een promotieteam?

Een promotieteam inhuren voor een beurs kan via Working RebelZ. Graag adviseren we je over de optimale inzet en de soorten rollen die bij jouw aankomende beurs passen.  Vraag een offerte op en ga voor een succesvolle beurs!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00