Wij zijn Working RebelZ

Working RebelZ

is ontstaan uit een veel voorkomend probleem binnen de offline activatiebranche. Namelijk: tekort aan geschikte mensen. Hoe goed een project ook is gemanaged, de mensen op de campagne moeten het uiteindelijk doen. Door dit tekort komt het regelmatig voor dat er geen 9+ mensen op de campagnes staan. Wij als Working RebelZ willen extra mogelijkheden bieden om er voor te zorgen dat de mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Hierdoor kunnen zij zich door blijven ontwikkelen en vanuit daar hun doelstellingen behalen.

Maar het gaat verder dan alleen maar de offline activatiebranche. Kwalitatieve kandidaten vinden, blijkt bij veel bedrijven een lastige opgave te zijn. Maar wij als Working RebelZ kunnen hier verandering in brengen.

Ik ga even een stap terug. Ik kan me voorstellen dat je bij het lezen van onze bedrijfsnaam het volgende dacht:

‘Wacht even.. Rebels? Dat kan niet veel goeds betekenen.. Zulke mensen zijn niet geschikt voor een onderneming.’ Integendeel. Working RebelZ is een vacature website die ervoor zorgt dat afgestudeerden 100% klaar worden gestoomd voor het bedrijfsleven. Ik hoor je denken: ‘Ietwat ambitieus, 100%.’ Klopt, maar wij bieden onze mensen relevante educatie die ervoor zorgt dat zij functioneren binnen een onderneming zoals je dat graag zou willen. Wat wij merken is dat het veel voorkomt dat kandidaten niet de juiste kennis en ervaring in huis hebben om direct te kunnen knallen voor een bedrijf.

En ik hoor je nog steeds denken: ‘Hoe doen jullie dat dan? Hoe zorgen jullie ervoor dat kandidaten wel geschikt zijn voor mijn onderneming?’

Working RebelZ werft en selecteert geschikte kandidaten die al weten welke richting ze op willen. Vanuit daar bieden wij zowel online – als offline trainingen & seminars aan. Op deze manier worden de kandidaten alvast bekender met hetgeen wat hen te wachten staat bij een potentieel nieuwe baan. Ook dit is een uitkomst voor een onderneming, de inwerkperiode wordt hierdoor verkort en naar aanleiding hiervan kan de kandidaat direct werk uit handen nemen.

Wij zijn Working RebelZ

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00