5 redenen om je bijbaan in Amsterdam te vinden via Working RebelZ

Foto: MarinaD_37 / Shutterstock.com

Ben jij op zoek naar jouw ideale studentenbaan in Amsterdam? Working RebelZ zet 5 voordelen op een rij waarom jij jouw studentenwerk via ons netwerk wilt vinden. Ons gevarieerde aanbod van relevante studentenvacatures en de vele extra’s die je krijgt, maken jou gegarandeerd enthousiast. Benieuwd hoe wij jou enthousiast krijgen? Lees nu de 5 redenen waarom jij via Working RebelZ jouw parttime bijbaan in Amsterdam wilt vinden.

5 redenen om jouw parttime bijbaan in Amsterdam bij Working RebelZ te zoeken:

  1. Beste aanbod van relevante studentenvacatures

Jouw studentenbaan moet leuk zijn, boeiend genoeg zijn om regelmatig te doen én last but not least… het moet relevante werkervaring opleveren. Je studentenwerk is namelijk van invloed op toekomstige banen. Horecamedewerker op je cv betekent bijvoorbeeld in de ogen van een recruiter dat je geleerd hebt hard te werken en dat je goed met klanten om kunt gaan.  Wij zijn ons dan ook bewust dat jij een studentenbaan zoekt die niet alleen maar wat oplevert in het nu, maar ook in de toekomst. Maar hoe vind je dat studentenwerk wat ook goed is voor de toekomst? Goed nieuws. Working RebelZ verzamelt en plaats die relevante studenten jobs op www.workingrebelz.nl . Onze studentenvacatures worden continu aangevuld met nieuw studentenwerk.

Uitzendbureau Working RebelZ zoekt onder andere medewerkers voor VodafoneZiggo, Stern (Mercedes Benz dealer) en PLUS hoofdkantoor. Jouw studentenbaan gaat jou veel leren! Bekijk direct het aanbod actuele studentenvacatures.

  1. Klaar met je studie? Working RebelZ heeft jouw startersfunctie!

Als jij klaar bent met je studie hoef je je niet uit te schrijven bij Working RebelZ. Wij werken namelijk voor prachtige merken die ook startersfuncties hebben openstaan. Door de werkervaring die je hebt opgedaan bij de studenten jobs van Working RebelZ heb jij nu de skills om door te groeien naar deze startersfuncties. Dus ben jij eenmaal afgestudeerd dan kan jij de overstap van jouw parttime bijbaan in Amsterdam naar een startersfunctie van Working RebelZ maken. Onze recruiters hebben een breed netwerk waarin zij jou als kandidaat kunnen voorstellen. Een startersfunctie zoeken via  Working RebelZ betekent dat bepaalde deuren geopend worden, die anders gesloten zouden blijven.

  1. Online en offline trainingen volgen

Wij geloven erin dat je met de juiste kennis sneller stappen kunt maken. Alle werkzoekenden via uitzendbureau Working RebelZ mogen dan ook gratis online en offline trainingen volgen bij Working RebelZ. Daarmee kun jij jouw nieuwe werkgever van je parttime bijbaan in Amsterdam verrassen.

  1. Verdien een mooi salaris

Het is één van de beloningen waar je voor werkt: salaris. Jouw parttime bijbaan in Amsterdam kan je een mooi salaris bieden, als je deze vindt via Working RebelZ. Met jouw studentenbaan kun je dan ook je studie, huis en/of de mooie avonden in de kroeg betalen.

  1. Gratis inschrijven en snel solliciteren op jouw bijbaan in Amsterdam

Sta jij te springen om jouw parttime bijbaan in Amsterdam te vinden bij Working RebelZ? Schrijf je dan nu gratis in als werkzoekende. Zodra jouw inschrijving door onze recruiters bevestigd is kan jij solliciteren. Jouw parttime bijbaan in Amsterdam is binnen handbereik!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00