Studentenbanen waar je met plezier naartoe gaat

Op zoek naar een studentenbaan naar je hart? Ergens in Nederland? Zo’n plek waar je met plezier naartoe gaat. Waar de tijd vliegt in plaats van stil staat? Zo’n baan die ook nog eens goed staat op je cv? Klinkt te mooi om waar te zijn? Ho, stop, blijf! Lees snel verder.

Studentenbaan in de horeca ligt voor het grijpen

Ben jij een echte horecatijger? Was je dit altijd aan de bar, maar wil je je grenzen verleggen door ook eens achter de bar te staan? Dan is een studentenbaan in de horeca perfect voor jou! Drankjes serveren, praatje hier, tapje daar. Beetje bij bruinen als je op het terras werkt. Bekijk direct de Working RebelZ studentenbaan vacatures om jouw horeca baan te vinden. Welke tijgers kunnen niet wachten?

Commerciële studentenbaan wacht op je

Ben jij meer commercieel aangelegd? Ook naar salestijgers zijn wij dagelijks opzoek. Beetje bellen, op afspraak gaan, klanten helpen. Geen dag is hetzelfde, geen klant is hetzelfde, geen gesprek is hetzelfde. Jij wordt hierdoor steeds beter in je vak en ontwikkelt je volop. Als jij een vlotte babbel hebt en klantvriendelijkheid vooraan in jouw woordenboek staat, dan zouden we wel eens een match kunnen hebben.

Allemaal leuk en aardig denk jij,  maar aan wat voor functies moet ik dan denken? Nou bijvoorbeeld aan Commercieel Medewerk(st)er, Medewerker Klantcontact, Sales Manager en nog veel meer! Bekijk hier al onze commerciële studentenvacatures.

Volg je hart

Anno 2018 zijn er zoveel paden die je in kunt slaan op carrière gebied. Keuzestress is een van de meest voorkomende stressfactoren vandaag de dag. Dat geloof je toch niet! De wereld aan je voeten klinkt heerlijk, maar hoeveel voeten heb je nodig voor alle mogelijkheden die er zijn? Een studentenbaan waar jij blij van wordt is van essentieel belang. Daar mag je dus best een weloverwogen keuze in maken. Want als de keuze goed is, verdwijnt de keuzestress vanzelf.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00