035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Werknemers » Deliveroo zzp’ers fietsen naar een arbeidsovereenkomst

Deliveroo zzp’ers fietsen naar een arbeidsovereenkomst

16-01-2019 | Werknemers

Deliveroo is het eerste werkplatform dat een rechtzaak verliest met betrekking tot de rechten van de zzp’ers. De kantonrechter heeft besloten dat de bezorgers aanspraak maken op een arbeidsovereenkomst bij de fietsende bezorgdienst. Bovendien maakte de kantonrechter een besluit over de cao, waarbij beroepsgoederenvervoer van toepassing is.

Gevolgen andere platformen

De vraag is wat de gevolgen zijn voor andere platformen als Temper, Helpling, Uber Eats enz. Naar verwachting zullen de vakbonden per zaak bekijken wat er van toepassing is qua werkovereenkomst. Gaat het allemaal dezelfde richting op, of zit er een degelijk verschil tussen de werkplatformen. Deze vraag staat voor nu nog uit, maar waarschijnlijk wordt er hier gauw genoeg meer over duidelijk.

Ben jij zzp’er?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij hiermee te maken krijgt als zzp’er zijnde. Maar wil jij wel een arbeidsovereenkomst? Zo niet, heeft Working RebelZ buiten de functies met arbeidsovereenkomst ook leuke en uitdagende klussen voor zzp’ers. Check hier onze vacatures eens, misschien zit er iets voor je tussen!


Recente vacatures

Verkoopmedewerker kledingwinkel

Deventer
 KiK
Bijbaan
3,34 - 10,05 p/u

Zoek jij nog een leuke baan voor op koopavonden en in de weekenden/vakanties? Woon je ook nog eens in de buurt van Deventer, lees dan snel verder want wie weet kun jij aan de slag bij Kik als verkoopmedewerker!

Bekijk vacature

STARTER?

Sales Medewerker Buitendienst

Bergen op Zoom
 Stream-online
Parttime, Fulltime
840,- a 1.680,- + Bonus

Voor een ambitieus en dynamisch bedrijf zoeken wij een Sales Medewerker voor de regio Bergen op Zoom! Iemand met commercieel talent, een rijbewijs én een MBO diploma.  Heb jij zin in een nieuwe uitdaging waarin je jouw sales talent kunt gebruiken?

Lees snel verder!

Bekijk vacature

TOP JOB

Telesales Agent

Hilversum
 Working RebelZ
Freelance
Bonussysteem

Blaas jij iedereen omver met jouw commercieel talent? Heb jij altijd een woordje klaar én wil jij zelf je salaris bepalen? Dan hebben we een job voor jou in Hilversum bij Working RebelZ!

Bekijk vacature

Verkoper

Utrecht
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- p/m

VodafoneZiggo zoekt verkooptalent! Heb jij sales ervaring op zak, een flinke berg enthousiasme en liters ambitie? 40 uur per week beschikbaar?

Lees dan snel door voor de details!

Bekijk vacature

SUMMER JOB

Sales Promotor

Breda
 Dutch Moving Media
Tijdelijk, Freelance, Bijbaan
8,- a 15,- p/u

Draag jij al een beetje commerciële bagage bij je en ben je op zoek naar meer sales uitdagingen? Dan hebben wij er eentje voor je. Deze zomer sta je aan voor 3-4 dagen per week.

Lees je verder?

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00