Studentenvacatures: Flinke banengroei in bepaalde steden

Het Centraal Bureau voor Statistiek recentste persbericht brengt mooi nieuws! Het aantal vacatures stijgt met 2,3% dit jaar. Dit zijn 183.000 banen meer dan vorig jaar. Voor jou betekent dit meer werkmogelijkheden op. En als kers op de taart: de werkeloosheid is gedaald, dus minder concurrentie. Waren er eind 2013 voor iedere vacature nog bijna 7 werkelozen beschikbaar, is dat nu 2,6. De banengroei is van toepassing op elke soort baan: van studentenvacatures en bijbanen tot junior- en senior functies. Benieuwd in welke steden de meeste studentenvacatures zijn? Lees verder.

Grote kans op een bijbaan zal zijn in…

In regio Amsterdam wordt de grootste banengroei voorspelt. In 2017 worden hier bijna 33.000 extra banen verwacht in vergelijking met 2016. En zit jouw bijbaan er nog niet tussen? Voor 2018 is de prognose op 27.000 banen gesteld. Denk jij nu direct: de grote steden groeien altijd het meest? Dan bewijzen we je graag ongelijk. Ook in Helmond de Peel, Flevoland, Zuidoost- Brabant en Midden-Brabant is de verwachte groei bovengemiddeld. Voor jou als student dus volop studentenvacatures. Zelfs in de Achterhoek komen er banen bij. Alleen Zeeland, Friesland en de kop van Noord-Holland gaan niet mee in de groeispurt.

Studentenvacatures in deze steden

Als student zoek jij de ideale bijbaan. De studentenvacature(s) die jij gaat vervullen moet je makkelijk kunnen combineren met je studie, goed verdienen en flexibel zijn als jij tentamens hebt. De grootste groei van studentenvacatures gaat, naar inzicht van Working RebelZ, op promotiewerk liggen. Deze flexibele bijbaan biedt jou alle vrijheid, flexibiliteit en een mooi salaris. En het fijne is, deze studenten bijbaan is door heel Nederland. Geen afhankelijkheid van banengroei in bepaalde steden. De economie groeit in heel Nederland en dat betekent een stijging in studentenvacatures promotiewerk. Dus je kan promotiewerk in Arnhem uitvoeren, maar ook promotiewerk in Rotterdam of Eindhoven. We noemen nu drie steden, maar verkijk je hier niet op. In elke stad van Nederland kan je promotiewerk doen.

Zie jij de bijbaan wel zitten? Solliciteer dan nu op één van de studentenvacatures van Working RebelZ met promotiewerk.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00