Parttime bijbaan in Almere: Jouw studentenbaan

Heb jij al een bijbaan gevonden die aansluit op al jouw bijbaan wensen? Je wilt goed verdienen, het moet leuk studentenwerk zijn en binnen je eigen beschikbaarheid passen. Voor studenten van Almere hebben wij goed nieuws! Uitzendbureau WorkingrebelZ houdt rekening met de flexibiliteit die jij als student nodig hebt tijdens je bijbaan. Wij hebben dan ook jouw parttime bijbaan in Almere. Kies uit de verschillende mogelijkheden van studentenwerk.

Wat wordt jouw nieuwe studenten bijbaan?

Studentenbaan 1: Callcentermedewerker

Vind jij het leuk om de telefoon op te nemen en heb jij een fijne telefoonstem? Dan is parttime bijbaan in Almere als callcentermedewerker iets voor jou. Callcenter bijbaantjes zijn één van de best betaalde studentenbijbanen.

Studentenbaan 2: Chauffeur

Ga jij liever achter je bureau vandaan het hele land rondrijden en pakketjes afleveren? Solliciteer dan op de studenten vacatures voor chauffeur. Deze parttime bijbaan in Almere brengt jou uiteindelijk het hele land door.

Studentenbaan 3: Promotiemedewerker

Wil jij vlakbij huis werken als promotiemedewerker? Dan is de parttime bijbaan waarbij je kan flyeren in Citymall Almere voor jou. Dit is de perfecte studenten bijbaan als je in Almere woont en hier ook wilt werken. Het winkelcentrum ligt namelijk super centraal in Almere.

Dit zijn slechts 3 voorbeelden van studentenwerk dat je kan vinden via uitzendbureau Working RebelZ. Bekijk direct het actuele aanbod met studenten vacatures, inclusief jouw vacature voor een parttime bijbaan in Almere.

Jouw parttime bijbaan in Almere

Working RebelZ heeft jouw ideale studenten bijbaan! Je kan je gemakkelijk inschrijven als werkzoekende bij Working RebelZ en solliciteren op alle studenten vacatures. Schrijf je direct gratis in en upload je CV. Daarna kan jij solliciteren op jouw parttime bijbaan in Almere.

Interesse en benieuwd naar al het andere studentenwerk wat je bij ons kan doen? Bekijk dan snel onze studentenvacatures en solliciteer. Jouw parttime bijbaan in Almere is dichterbij dan jij denkt!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00