035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Werknemers » Parttime bijbaan in Almere: Jouw studentenbaan

Parttime bijbaan in Almere: Jouw studentenbaan

08-12-2017 | Bijbaan, Werknemers

Heb jij al een bijbaan gevonden die aansluit op al jouw bijbaan wensen? Je wilt goed verdienen, het moet leuk studentenwerk zijn en binnen je eigen beschikbaarheid passen. Voor studenten van Almere hebben wij goed nieuws! Uitzendbureau WorkingrebelZ houdt rekening met de flexibiliteit die jij als student nodig hebt tijdens je bijbaan. Wij hebben dan ook jouw parttime bijbaan in Almere. Kies uit de verschillende mogelijkheden van studentenwerk.

Wat wordt jouw nieuwe studenten bijbaan?

Studentenbaan 1: Callcentermedewerker

Vind jij het leuk om de telefoon op te nemen en heb jij een fijne telefoonstem? Dan is parttime bijbaan in Almere als callcentermedewerker iets voor jou. Callcenter bijbaantjes zijn één van de best betaalde studentenbijbanen.

Studentenbaan 2: Chauffeur

Ga jij liever achter je bureau vandaan het hele land rondrijden en pakketjes afleveren? Solliciteer dan op de studenten vacatures voor chauffeur. Deze parttime bijbaan in Almere brengt jou uiteindelijk het hele land door.

Studentenbaan 3: Promotiemedewerker

Wil jij vlakbij huis werken als promotiemedewerker? Dan is de parttime bijbaan waarbij je kan flyeren in Citymall Almere voor jou. Dit is de perfecte studenten bijbaan als je in Almere woont en hier ook wilt werken. Het winkelcentrum ligt namelijk super centraal in Almere.

Dit zijn slechts 3 voorbeelden van studentenwerk dat je kan vinden via uitzendbureau Working RebelZ. Bekijk direct het actuele aanbod met studenten vacatures, inclusief jouw vacature voor een parttime bijbaan in Almere.

Jouw parttime bijbaan in Almere

Working RebelZ heeft jouw ideale studenten bijbaan! Je kan je gemakkelijk inschrijven als werkzoekende bij Working RebelZ en solliciteren op alle studenten vacatures. Schrijf je direct gratis in en upload je CV. Daarna kan jij solliciteren op jouw parttime bijbaan in Almere.

Interesse en benieuwd naar al het andere studentenwerk wat je bij ons kan doen? Bekijk dan snel onze studentenvacatures en solliciteer. Jouw parttime bijbaan in Almere is dichterbij dan jij denkt!

Recente vacatures

Sales Medewerker Buitendienst

Emmeloord
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- ;

Ben jij een ster op het gebied van Sales en weet jij hoe je de ondernemer kan overtuigen? Dan hebben wij dé gevonden voor jou! Wij gaan je alles vertellen hoe je aan de slag kunt gaan voor VodafoneZiggo.

Bekijk vacature

Field Sales

Nunspeet
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- ;

Voor VodafoneZiggo zijn wij opzoek naar Field Sales specialisten. Weet jij als geen ander hoe je een succesvol verkoopgesprek moet voeren? En herken jij jezelf in eigenschappen als overtuigend, doortastend en enthousiast?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Verkoper Deur tot Deur

Ermelo
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,-

Weet jij als geen ander hoe je een goed verkoopgesprek voert? Raak jij gemotiveerd van het werken met targets en ben jij de beste in verkopen? Mooi, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Accountmanager Telecom

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,-

VodafoneZiggo is op zoek naar een Accountmanager in de buitendienst. Ben jij graag in de buitenlucht, weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Dan heeft VodafoneZiggo een toffe uitdaging voor jou!

Bekijk vacature

B2B Sales Medewerker

Kampen
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- tot 2.200,-;

He, jij daar! Met je enorme enthousiasme, commerciële instelling en gezonde dosis overtuigingskracht. Wij zijn op zoek naar jou. Lees snel verder wat we te bieden hebben.

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00