Studentenwerk: parttime bijbaan in Breda

Woon en studeer jij in Breda? En zoek jij een manier om onafhankelijk te worden van je ouders, je stufi en DUO leningen? Uitzendbureau Working RebelZ heeft dan jouw parttime bijbaan in Breda! Welke studentenwerk trekt jou het meeste aan? Start direct met het werken aan jouw toekomst en bouw een ijzersterk C.V. op tijdens jouw studentenbaan.

Vind direct jouw parttime bijbaan in Breda

Uitzendbureau Working RebelZ heeft jouw parttime bijbaan in Breda. Wij hebben een groot aanbod studenten vacatures. Jouw nieuwe studentenwerk heb je dan ook zo gevonden! Jouw volgende carrièremove gaat nog sterker zijn door te solliciteren op de openstaande studenten vacatures van Working RebelZ. Je solliciteert namelijk op studentenwerk dat bijna altijd aansluitend is op jouw studie. Daarmee doe je direct werkervaring op in jouw branche.

Welk studentenwerk lijkt jou interessant?

Weet jij al voor welk studentenwerk je wilt gaan? De studenten vacatures van Working RebelZ wisselen continu. We geven je drie voorbeelden van mogelijk studentenwerk. Staat jouw parttime bijbaan in Breda ertussen?

Bijbaantje nr. 1: Promotiewerk

Ben jij een sociaal iemand en zoek jij flexibel werk? Dan is promotiewerk jouw studenten bijbaan. De ene dag deel je samples uit voor Persil, de volgende dag promoot je de nieuwste Jeep auto. Tijdens deze parttime bijbaan in Breda werk je voor de gaafste merken.

Bijbaantje nr. 2 : Horecawerk

Ben jij regelmatig aan de bar te vinden? Kies dan voor de parttime bijbaan in Breda als horcamedewerker. Tijdens deze studentenbaan leer jij keihard werken en te multitasken. Die ene tafel wil namelijk nog een extra cola light en bij tafel 8 zoeken ze oogcontact met jou. Voordeel van horecamedewerker is dat je niet gebonden zit aan 9-5 werktijden. Als jij liever in de avond werkt dan heeft Working RebelZ daar vast een parttime bijbaan in Breda voor!

Bijbaantje nr. 3 : Office manager

Ben jij een duizendpoot en kan jij alles zo regelen dat iedereen blij is? Dan is officemanager de parttime bijbaan in Breda voor jou. Jij maakt het werk van anderen gemakkelijker door kantoorzaken zoals bestellingen te regelen.

Zoek jij een andere studenten bijbaan? Geen probleem! Bekijk direct het actuele overzicht van de studenten vacatures van Working RebelZ.

Solliciteer op jouw parttime bijbaan in Breda

Upload direct je C.V. en start met zoeken naar jouw nieuwe studentenwerk!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00