Studenten jobs: Parttime bijbaan in Maastricht

Zoek jij als studerende Maastrichtenaar een studentenbaan? Dan hebben wij voor jou een unieke kans! Uitzendbureau Working RebelZ heeft namelijk jouw parttime bijbaan in Maastricht. Wij zijn een uitzendbureau en bieden jou een goed salaris, gave studenten vacatures voor mooie merken en volop coaching- en trainingsmogelijkheden. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Working RebelZ maakt jouw studentendroom waar met toffe studenten jobs. Wat gaat jouw parttime bijbaan in Maastricht worden?

Onafhankelijk zijn door je studentenbaan

De studenten jobs van Working RebelZ hebben nog een groot voordeel! Het salaris zorgt er namelijk voor dat jij financieel onafhankelijk gaat worden van je ouders, DUO en je negatieve banksaldo. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om je salaris te gebruiken als aanvulling op je studentenlening. Of zoek jij studentenwerk om die mooie avonden in de kroegen op het Vrijthof te bekostigen? Hoe dan ook, jouw studentenbaan gaat jouw studentenleven sowieso nog leuker maken. Je collega’s worden vrienden voor het leven en deze tijd zal je altijd herinneren. Kies uit de openstaande studenten vacatures welke parttime bijbaan in Maastricht jij wilt.

Voor welke parttime bijbaan in Maastricht ga jij?

Welke studenten bijbaan lijkt jou het leukst? Working RebelZ vult continu haar studenten vacatures aan. De studenten jobs van Working RebelZ zijn altijd relevant en staan goed op jouw CV. Word jij liever receptioniste, promotiemedewerker of commercieel medewerker? In alle functies doe je relevante werkervaring op en ontwikkel jij jouw skills door. We adviseren je graag welke parttime bijbaan in Maastricht voor jou interessant is! De carrière coaches van Working RebelZ gaan graag met jou het gesprek aan. Benieuwd welke parttime bijbaan in Maastricht er nu beschikbaar zijn?

Vind jouw parttime bijbaan in Maastricht

Jouw studentenbaan vinden was nog nooit zo gemakkelijk. Schrijf je direct gratis in als werkzoekende en bekijk de actuele studentenvacatures. Met één druk op de knop solliciteer jij op jouw parttime bijbaan in Maastricht.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00